Film için ilk görüşme yapıldı: İşte yeni Superman

Yeni Superman filmi için görüşmelere başlandı.
Yeni Superman filmi için görüşmelere başlandı.

Michael B. Jordan, yeni bir Superman filmi için yapım şirketi DC ile görüştü. Başarılı oyuncuyu Creed ve Black Panther filmlerinde izlemiştik. Geçen yıldan beri Superman filminde Henry Cavill’in yerine geçecek isim olarak Jordan gündemdeydi. Yeni proje de yıldız oyuncunun efsane bir performans sergileyeceğine eminiz ama biraz beklememiz gerekecek. Çünkü filmin 2023'ten önce vizyona girmesi zor gözüküyor.

Michael B. Jordan Creed ve Black Panther filmlerinin yıldızı. bu ismi duyunca aklımıza filmlerindeki efsane performansı geliyor. Başarılı oyuncuyu yeni bir Superman filmde görebiliriz. Jordan'da yeni superman olur mu? bu soru bizim içinde bir muamma. Ancak görüşmelerin başladığı hatta filmin vizyon tarihinin de 2023 olduğu söyleniyor. Detaylara bakalım:

Jordan'dan Superman olur mu?

Michael B. Jordan'ın henüz hiçbir şeyi imzalamadığı belirtilirken bunun başlıca sebebi olarak yeni bir Superman filmi için hala uzunca bir vakit olması gösterildi.

Ünlü yıldız daha önce oyunculuğu bırakıp yönetmen olmaya karar vermişti. Ancak görünen o ki, Superman filminin Jordan'ı bu kararından vazgeçirmiş.

Michael B. Jordan Superman olarak görmeye hazırız!
Michael B. Jordan Superman olarak görmeye hazırız!

'Sadece film çektiğim bir dünya görüyorum'

Time dergisine röportaj veren ünlü oyuncu yönetmen olmak istediğini belirterek şu ifadelere yer vermişti: Sadece film çektiğim bir dünya görüyorum. Veya belki de iki veya üç yılda bir film yaptığım. En çok etkiyi, 'en büyük' olarak yaparsınız. Markanızı küresel olacak şekilde kurun, böylece küresel sorunlara saldırabilirsiniz. Her hareket önemlidir.''

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >