Game of Thrones'ten final tüyosu

Game of Thorones

HBO dizisi Game of Thrones, final sezonuna giriyor. Dizinin, final sezonuyla ilgili tüyolar seyircilerle paylaşıldı.

HBO'nun sekizinci sezonuna giren dizisi Game of Thrones, final sezonuna merhaba demeye hazırlanıyor.

The Hollywood Reporter dergisinin iddiasına göre, final bölümlerin tanıtımında Akgezenlerin nereden geldikleri, Westeros’un gizemi ve Stark Ailesi’nin kökeni gibi konulara yer verilecek.

Game of Thorones
Game of Thorones

İşte Game of Thrones'in final sezonuyla ilgili iddialar

Game of Thorones
Game of Thorones

HBO'nun dizilerden sorumlu Başkan yardımcısı Francesca Orsi: Game of Thrones'ta kalan karakterler teker teker ölecek. Daha önce hiçbir oyuncu dizinin senaryosunu görmemişti. Okuduklarında ise her biri kendi ölümü yüzünden moral olarak çöktü. Final senaryosunda son birkaç kelime hepsini gözyaşlarına boğdu. En sonunda dizinin finali 15 dakika boyunca alkışlandı.

GoT’un yardımcı yönetmeni Jonathan Quinlan: Kuzey İrlanda'da 55 gece üst üste çekim yaptık ve 11 hafta boyunca 3 farklı mekanda yapılan çekimlerin ardından televizyon tarihinde daha önce görülmememiş bir savaş sahnesi çektik.

Sansa Stark’ı oynayan Sophie Turner
Sansa Stark’ı oynayan Sophie Turner

Sansa Stark’ı oynayan Sophie Turner: Sansa'nın içinde her zaman diğer insanların gerçekten göremediği bir savaşçı gördüm. Onun her zaman yaşadıklarından öğrenerek adapte olduğunu ve bir noktada bunların tezahür edeceğini hissettim.

Deanerys Targanyen'i (Khaalesi) oynayan Emilia Clarke: Dizinin final sezonu için 2019'a kadar neden beklememize kesinlikle değecek. Bu hem dizi ekibi hem de izleyiceler için zor süreç. Fakat, son sezonun senaryosunu okudum. Öyle büyülendim ki bir an önce evden çıkmak istedim. Üç saat sonra geri döndüğümde hala okudukları sindirememiş ve onların etkisinden çıkamamıştım.

Jon Snow'u canlandıran Kit Harington: Ekiple birlikte senaryonun sonunu okuduğumda ağladım.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >