Game of Thrones'un yıldızı Kit Harington rehabilitasyon merkezine kaldırıldı

Kit Harington.
Kit Harington.

Emilia Clarke ve Kit Harington'un oynadığı milyonlarca insanın severek izlediği Game of Thrones geçtiğimiz hafta final yaptı. 8 sezonluk popüler dizinin bitmesinin ardından dizinin yıldızı Jon Snow karakterini canlandıran Harington rehabilitasyon merkezine kaldırılarak tedavi altına alındı. Ünlü oyuncunun stres ve alkol sorunu nedeniyle tedavi gördüğü belirtildi.

Game of Thrones 8 yıllık ekran macerasını bu sene yayınlanan 6 bölümle bitirdi. Finali hayal kırıklığı yaratan dizinin yıldız oyuncusundan ise üzücü bir haber geldi. Jon Snow karakterini canlandıran Kit Harington'un rehabilitasyona kaldırıldığı belirtildi.

Tedavi görecek

Game of Thrones dizisinde canlandırdığı Jon Snow karakteriyle şöhrete kavuşan İngiliz oyuncu Kit Harington, bir ay önce ABD’nin Connecticut eyaletinde yer alan ve aylık ücreti 120 bin dolardan fazla olan oldukça lüks bir rehabilitasyon merkezine başvurdu. 32 yaşındaki oyuncunun 8 sene süren Game of Thrones’un getirdiği şöhret ve sorumluluk nedeniyle oldukça stres altında bulunduğu ve alkol sorunları olduğu belirtildi.

Kit Harington, Game of Thrones dizisinde Jon Snow karakterini canlandırdı.
Kit Harington, Game of Thrones dizisinde Jon Snow karakterini canlandırdı.

Açıklama yapıldı

Harington’un sözcüsü Daily Mail gazetesine yaptığı açıklamada, “Kit programında bazı kişisel sorunları halletmek ve sağlığına kavuşmak için bir ara verdi” ifadelerini kullandı. New York Post’a konuşan Harington’un bir arkadaşı ise, ünlü oyuncunun stresle baş etmekle zorlandığını, tükenmiş hissettiğini ve alkol problemleri nedeniyle kiliniğe başvurduğunu ve yaklaşık bir aydır tedavi gördüğünü söyledi.

Kit Harington, terapi gördüğünü açıkladı.
Kit Harington, terapi gördüğünü açıkladı.

Daha önce de tedavi görmüştü

Jon Snow’un ölümü Game of Thrones seyircisini üzmüştü, ama bu ölüm, rolü canlandıran Kit Harington’da daha kötü bir etki bırakmış. Variety dergisine konuşan 32 yaşındaki İngiliz oyuncu Harington karakterinin ölüm ve ardından yeniden dirilişinin yaşattığı anksiyeteyi anlattı.

''Dizinin Jon Snow’a fazla odaklandığı ölüm ve diriliş dönemi, benim en karanlık dönemimdi” diyen Harington, “Dizinin tamamen Jon’un üstüne odaklanmasından hoşlanmadım” dedi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >