Gamze Özçelik'ten kalpleri ısıtacak davranış

Zeynep Gamze Özçelik, yardım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Zeynep Gamze Özçelik, yardım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Oyunculuğa ara verip kendisini yardım işlerine adayan Zeynep Gamze Özçelik kurduğu Umuda Koşan Derneği ile Tanzanya'ya gitti. Orada yardıma ihtiyacı olan insanlarla buluşan Özçelik birlikte baklava yediği bir çocukla da fotoğrafını paylaşarak, ''Soran olursa Tanzanya'da kankasıyla baklava yiyor deyin" dedi.

Kısa bir süre önce tesettüre giren Zeynep Gamze Özçelik, oyunculuğa da ara verdi. Umuda Koşanlar Derneğini kuran Özçelik birçok yardım faaliyetinde bulundu ve bulunmaya da devam ediyor. Özellikle çocuklarla birlikte olan oyuncudan yeni bir paylaşım daha geldi.

Kankasıyla

Gamze Zeynep Özçelik kurucusu olduğu Umuda Koşanlar derneği ekibi ile tüm Ramazan'ı Afrika Kıtasındaki ülkelerde geçireceğini duyurmuştu.

Şuan Tanzanya'da bulunan Özçelik, Instagram hesabından oradan bir çocukla baklava yerken çekildiği pozunu, "Soran olursa Tanzanya'da kankasıyla baklava yiyor deyin" notuyla paylaştı.

Gamze Özçelik, çocukları unutmuyor.
Gamze Özçelik, çocukları unutmuyor.

Sudan'ı da unutmamıştı

Geçtiğimiz aylarda Sudan'da ordu yönetime el koyarak darbe yapmıştı. Yardım çalışmalarına devam eden ve her yere gitmeye çalışan Zeynep Gamze Özçelik, bu darbeye sessiz kalmayarak sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunmuştu.

Gamze Özçelik'in Sudan için yaptığı paylaşım.
Gamze Özçelik'in Sudan için yaptığı paylaşım.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >