Gamze Özçelik'ten Mehmetçik'e destek: Dava Hak, sonuç muhakkak şehadettir

Zeynep Gamze Özçelik, yardıma ihtiyacı olan insanları yalnız bırakmıyor.
Zeynep Gamze Özçelik, yardıma ihtiyacı olan insanları yalnız bırakmıyor.

Oyunculuğa ara veren Zeynep Gamze Özçelik kendisini yardım işlerine adadı. Kurduğu Umuda Koşanlar Derneği ile yardım faaliyetlerinde bulunan Gamze Özçelik, Mehmetçiği unutmadı. Özçelik, Fırat'ın doğusuna yönelik operasyon öncesi Mehmetçik'e başarılar diledi.

Kısa bir süre önce tesettüre giren Zeynep Gamze Özçelik, oyunculuğa da ara verdi. Umuda Koşanlar Derneği'ni kuran Özçelik yardım faaliyetleriyle zor durumda olan insanlara insanlara ulaşıyor.

Türkiye'nin Suriye'nin doğusuna yönelik harekat çalışmalarında sona geldi. TSK operasyon için hazırlıklarını tamamladı. Konuyla alakalı paulaşım yapan isimlerden birisi de Gamze Özçelik oldu.

'Allah yardımcınız olsun'

Yaptığı yardım çalışmalarıyla Türkiye dahil olmak üzere tüm dünyadaki ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya çalışan Zeynep Gamze Özçelik, Mehmetçiği unutmadı.

Özçelik, Twitter hesabından "Allah yar ve yardımcımız olsun. Dava Hak ise, sonuç muhakkak şahadettir" paylaşımını yaptı.

Sudan'ı da unutmamıştı

Geçtiğimiz aylarda Sudan'da ordu yönetime el koyarak darbe yapmıştı. Yardım çalışmalarına devam eden ve her yere gitmeye çalışan Zeynep Gamze Özçelik, bu darbeye sessiz kalmayarak sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunmuştu.

Gamze Özçelik'in Sudan için yaptığı paylaşım
Gamze Özçelik'in Sudan için yaptığı paylaşım
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >