Gizemli Çin Seddi'nin sırları bu hafta vizyonda yanıt buluyor

Matt Damon'ın başrolde olduğu Çin Seddi filmiyle beraber 2'si yerli 8 film bu hafta vizyona girecek.





Aşıklar Şehri
Emma Stone, Ryan Gosling, J.K. Simmons, Finn Wittrock ve Rosemarie DeWitt'in başrollerinde yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda, Damien Chazelle bulunuyor.

2014 yılına damga vuran yapımlardan biri olan "Whiplash" ile adından söz ettiren genç yönetmen Damien Chazelle, yeni filmi "Aşıklar Şehri"nde, müziğin ön planda olduğu bir hikayeyle izleyicinin karşısına çıkacak.
Aşıklar Şehri Emma Stone, Ryan Gosling, J.K. Simmons, Finn Wittrock ve Rosemarie DeWitt'in başrollerinde yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda, Damien Chazelle bulunuyor. 2014 yılına damga vuran yapımlardan biri olan "Whiplash" ile adından söz ettiren genç yönetmen Damien Chazelle, yeni filmi "Aşıklar Şehri"nde, müziğin ön planda olduğu bir hikayeyle izleyicinin karşısına çıkacak.
Baaghi: Asi ve Aşık
Sabbir Khan'ın yönettiği filmde Shraddha Kapoor, Tiger Shroff, Sudheer Babu Posani ile Paras Arora gibi isimler rol aldı.

Delhi'de yaşayan 23 yaşındaki asi bir gençle, kendisini disiplinle yönetilen bir okula göndermek isteyen babasının hikayesini ele alan Hindistan yapımı film, bu asi çocuğun yolculuk sırasında yine asi tavırlara sahip olduğu için aynı okula gönderilen Siya adındaki kız ile tanışması ve sonrasında gelişen olaylar etrafında dönüyor.
Baaghi: Asi ve Aşık Sabbir Khan'ın yönettiği filmde Shraddha Kapoor, Tiger Shroff, Sudheer Babu Posani ile Paras Arora gibi isimler rol aldı. Delhi'de yaşayan 23 yaşındaki asi bir gençle, kendisini disiplinle yönetilen bir okula göndermek isteyen babasının hikayesini ele alan Hindistan yapımı film, bu asi çocuğun yolculuk sırasında yine asi tavırlara sahip olduğu için aynı okula gönderilen Siya adındaki kız ile tanışması ve sonrasında gelişen olaylar etrafında dönüyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >