Gökhan Özoğuz'dan O Ses Türkiye sorusuna imalı yanıt

Gökhan Özoğuz
Gökhan Özoğuz

5 sezon boyunca Acun Ilıcalı'nın sunumuyla gerçekleşen O Ses Türkiye'de jüri üyeliği yapan ünlü şarkıcı Gökhan Özoğuz, yarışma hakkında sorulan soruya; "Televizyon izleyen bir adam değilim. Maksimum İlber Ortaylı'yı izliyorum" yanıtını verdi.

TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyeliği yaptığı dönem sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Gökhan Özoğuz, önceki akşam Etiler'de objektiflere takıldı.

"Televizyon izlemiyorum!"

Geçtiğimiz sezon O Ses Türkiye jürisinde yer alan Gökhan Özoğuz, yarışmanın yeni ekibini nasıl bulduğu sorulması üzerine, "Televizyon izleyen bir adam değilim. Maksimum İlber Ortaylı'yı izliyorum" açıklamasında bulundu.

"O Ses Türkiye'yi tadında bıraktım"
Gökhan Özoğuz, "Ekibe yeni katılan Seda Sayan ve Beyazıt Öztürk'ün performansını nasıl buluyorsunuz?" sorusunu şöyle yanıtladı: "Ben bu sezon O Ses Türkiye'yi hiç izlemedim. Zaten normalde televizyon izleyen bir adam değilim. Maksimum İlber Ortaylı'yı izliyorum. Televizyona ayıracak vaktim de yok. O programda beş sene bulundum ve tadında bıraktım."
"O Ses Türkiye'yi tadında bıraktım" Gökhan Özoğuz, "Ekibe yeni katılan Seda Sayan ve Beyazıt Öztürk'ün performansını nasıl buluyorsunuz?" sorusunu şöyle yanıtladı: "Ben bu sezon O Ses Türkiye'yi hiç izlemedim. Zaten normalde televizyon izleyen bir adam değilim. Maksimum İlber Ortaylı'yı izliyorum. Televizyona ayıracak vaktim de yok. O programda beş sene bulundum ve tadında bıraktım."
Hilal Cebeci'ye de atıfta bulundu!
Hilal Cebeci'nin Çav Bella klibini eleştiren Özoğuz, o konuyla ilgili de konuştu: "Bence o tip eserleri yorumlarken biraz daha özen gösterilmeli. Ben halktan biri, bir dinleyici olarak o yorumun uygun olmadığı söylemek istemiştim."
Hilal Cebeci'ye de atıfta bulundu! Hilal Cebeci'nin Çav Bella klibini eleştiren Özoğuz, o konuyla ilgili de konuştu: "Bence o tip eserleri yorumlarken biraz daha özen gösterilmeli. Ben halktan biri, bir dinleyici olarak o yorumun uygun olmadığı söylemek istemiştim."
Jüri üyeleri maaşlarıyla gündem oldu
Acun Ilıcalı'nın sunumuyla gerçekleşen O Ses Türkiye, yeni sezona Beyazıt Öztürk ve Seda Sayan sürprizi ile merhaba dedi. Ekranların sevilen programı, jüri üyelerinin maaşlarıyla sosyal medyayı salladı. İşte, Acun Ilıcalı'nın programı O Ses Türkiye'nin jüri üyelerinin maaşları: 



Murat Boz bölüm başına 70 bin TL, Hadise'nin de bölüm başı 70 bin TL, Yıldız Tilbe'nin yerine jüriye dahil olan Seda Sayan bölüm başına 70 bin TL, Beyazıt Öztürk ise bölüm başına 90 bin TL alıyor.
Jüri üyeleri maaşlarıyla gündem oldu Acun Ilıcalı'nın sunumuyla gerçekleşen O Ses Türkiye, yeni sezona Beyazıt Öztürk ve Seda Sayan sürprizi ile merhaba dedi. Ekranların sevilen programı, jüri üyelerinin maaşlarıyla sosyal medyayı salladı. İşte, Acun Ilıcalı'nın programı O Ses Türkiye'nin jüri üyelerinin maaşları: Murat Boz bölüm başına 70 bin TL, Hadise'nin de bölüm başı 70 bin TL, Yıldız Tilbe'nin yerine jüriye dahil olan Seda Sayan bölüm başına 70 bin TL, Beyazıt Öztürk ise bölüm başına 90 bin TL alıyor.
Eski fotoğrafı ortaya çıkmıştı!
TV8'de yayınlanan O Ses Türkiye programında jüri üyesi olan ünlü şarkıcı Hadise Açıkgöz'ün yıllar önce sunuculuk yaptığı döneme ait fotoğrafı ortaya çıktı. 2008 yılında, 'X Factor Belçika' programında sunuculuk yapan şarkıcının eski halini görenler, ünlü ismi tanımakta zorlandı.
Eski fotoğrafı ortaya çıkmıştı! TV8'de yayınlanan O Ses Türkiye programında jüri üyesi olan ünlü şarkıcı Hadise Açıkgöz'ün yıllar önce sunuculuk yaptığı döneme ait fotoğrafı ortaya çıktı. 2008 yılında, 'X Factor Belçika' programında sunuculuk yapan şarkıcının eski halini görenler, ünlü ismi tanımakta zorlandı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >