Beren Saat Greenpeace için orangutanların sesi oldu!

Beren saat orangutanlar için animasyon seslendirdi!
Beren saat orangutanlar için animasyon seslendirdi!

Yağmur ormanlarını talan ederek orangutanların hayatlarını tehlikeye atan palm yağı endüstrisinin bu yıkımı bir an önce durdurması için Greenpeace’in hazırladığı animasyon videoyu Beren Saat seslendirdi.

Ünlü oyuncu Beren saat'in yer aldığı sosyal duyarlılık projesinde hazırlanan bir video animasyonun seslendirmesini yaptı.

Her gün yağmur ormanlarında yaşayan 25 orangutan, yiyecek ve kozmetik ürünlerinde kullanılan palm yağının üretimi için yağmur ormanlarının yakılıp yıkılması sonucu hayatını kaybediyor.

Greenpeace, Endonezya yağmur ormanlarının ve orangutanların geleceğini kurtarmak için “Palm yağı endüstrisini durdur. Orangutanları kurtar” sloganı ile harekete geçti.

19 AĞUSTOS DÜNYA ORANGUTAN GÜNÜ

19 Ağustos Dünya Orangutan Günü öncesi yayınlanan animasyonun İngilizce orijinali dünyaca ünlü oyuncu Emma Thompson tarafından seslendirilirken, Türkçe versiyonunu ise ünlü oyuncu Beren Saat seslendirdi. Yağmur ormanlarının geleceğinin bizim geleceğimiz olduğuna dikkat çeken Beren Saat, “Palm yağı üretimi için yağmur ormanlarının yok edilmesi ve orangutanların yuvalarından olması kabul edilemez. Bu yıkımı durdurmak için hep birlikte harekete geçerek, orangutanların yakarışlarının duyulmasını sağlamalıyız” dedi.

Beren Saat'in seslendirmesini yaptığı kısa animasyon videosu;


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >