Güven Hokna DSP'nin Üsküdar adayı oldu

Güven Hokna.
Güven Hokna.

Yaprak Dökümü dizisiyle hafızalara kazınan Güven Hokna Demokratik Sol Parti'nin İstanbul'un Üsküdar ilçesine Belediye Başkanı adayı olarak gösterildi. DSP adaylığı sosyal medya hesabından yayınladığı bir mesajla duyurdu.

Yaprak Dökümü'ndeki Hayriye karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Güven Hokna siyasete girdi. Dsp'den aday olan oyuncu için resmi sayfadan duyuru yapılarak Üsküdar Belediye Başkan adayı olduğu açıklandı.

Sosyal medyadan duyurdular

Hokna'nın DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'la birlikte fotoğraf paylaşılırken, "Türk Tiyatrosu'nun duayen ismi Sayın Güven Hokna, İstanbulumuzun gözde ilçelerinden biri olan Üsküdar'dan adayımız oldu. Üsküdar'a barış, kardeşlik ve sevgi getirecek. Gözün aydın Üsküdar" ifadeleri kullanıldı.

Emre Kınay da siyasete girdi

Emre Kınay İYİ Parti'den siyasete girdi. İYİ Partili olduğu olduğu bilinen Kınay, partisi tarafından Kadıköy Belediye Başkan adayı olarak gösterildi.

Belediye Başkan adayının Emre Kınay olduğunu Twitter hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu.

Akburak, "İYİ Parti Kadıköy adayımız Sn. Emre Kınay olmuştur. Kadıköyümüz hak ettiği hizmeti İYİ Parti ile kazanacaktır. Kadıköy de İYİ olsun mu?" ifadelerini kullandı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >