Hadise'nin 10 milyon takipçisi sahte çıktı: 'Diğer ünlülerde durum ne?'

Hadise Açıkgöz.
Hadise Açıkgöz.

Instagram'da 10 milyon takipçisi bulunan Hadise'nin takipçi satın aldığı iddia edildi. Şarkıcının gönderilerinin beğenilme sayısının ortalama 200 bin olduğu anlaşılınca, '10 milyon takipçisi olan bir Instagram hesabının ortalama beğenisi 200 bin olmaz' şeklinde yorumları yapılmaya başlandı.

Ünlü şarkıcı Hadise Açıkgöz, geçtiğimiz hafta Instagram üzerinden 10 milyon takipçiye ulaştı. Şarkıcı, bir video paylaşarak, ''Senin Instagram'da 10 Milyon takipçin yok ki! Sen beni çıldırtmak mı istiyorsun? Senin Instagram'da 10 Milyon takipçin Y-O-K!

Ama benim var 😛 10 Milyon'a sesleniyorum buralarda daha çok eğleneceğiz 🤫💃🏼'' sözleriyle kutlama yaptı. Ancak Açıkgöz'ün takipçi satın aldığı iddia edildi.

Beğenilerinin sayısı 200 bin olunca anlaşıldı

O Ses Türkiye yarışmasında jürilik yapan ve şarkılarıyla sevilen Hadise Açıkgöz sosyal medyayı aktif kullanan ünlü isimler arasında yer alıyor. Özellikle Instagram hesabında bolca paylaşım yapan Açıkgöz, geçtiğimiz ay 10 milyon takipçiye ulaştı. Ancak şarkıcının takipçi satın aldığı iddia edildi.

Twitter üzerinde 'RULING' isimli bir hesap Hadisenin takipçilerinin sahte olduğunu söyleyerek, ''10 milyon takipçisi olan bir Instagram hesabının ortalama beğenisi 200 bin olmaz'' dedi.

Takipçileri gerçekten sahte mi?

Şarkıcı Hadise ile ilgili 'takipçi satın alıyor' yorumları yapılmaya başlandı. Şarkıcının gönderilerinin beğenilme sayısının 200 bin olması bu durumla ilgili ortaya atılan en güçlü söylemlerden birisi oldu. Bizde bu konuya ilgili bir araştırma yaptık. Tıpkı Hadise gibi 10 milyon hatta daha az takipçisi olan ünlü isimleri derledik.

Ortaya çıkan sonuç şarkıcının 10 milyon takipçisine rağmen beğeni sayısının az olduğunu ortaya koyuyor. İşte Instagramda en çok beğeni alan ünlü isimler ve fotoğrafları:

1. Burak Özçivit: Oyuncunun Instagram'da 13,4 milyon takipçisi var. Fotoğraflarının beğenilme sayısı ise 1 milyonu geçmiş durumda.

2. Fahriye Evcen: Oyuncu Instagram üzerinden 8,9 milyon takipçisi var. Şarkıcı Hadise ile kıyaslandığında takipçi sayısı daha az olmasına rağmen beğeni sayısı 1 milyonu geçmiş durumda.

3. Ebru Şahin: Hercai dizisinin başarılı oyuncusu Ebru Şahin kısa bir süre önce Instagram'dan 2 milyon takipçiye ulaştı. Oyuncunun takipçi sayısı Hadise'ye göre az olmasına rağmen gönderilerinin beğeni sayısı 400 bine ulaşıyor.

4. Akın Akınözü: Hercai dizisinin başarılı oyuncusu Akın Akınözü Instagram'da 2 milyona takipçiye sahip. Oyuncunun fotoğraflarına gelen beğeni sayısı ise 800 bini geçmiş durumda.

5. Sıla Gençoğlu: Takipçi sayısı: 3,5 milyon Gönderilerinin beğenilme oranı: 200 bin

6. Hadise Açıkgöz: Şarkıcının Instagram'da 10 milyon takipçisi var. Ancak diğer hesaplara kıyasla fazla takipçisi olmasına rağmen fotoğraflarının ortalam beğeni sayısı 200 bin olarak gözüküyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >