Hakan Peker konuştu: Böyle bir şeye ihtiyacım yok

Hakan Peker
Hakan Peker

Geçtiğimiz hafta Engelsiz Sahne adlı programı terk eden Hakan Peker'den açıklama geldi.

TRT Müzik kanalında "Engelsiz Sahne" isimli programa katılan Hakan Peker, canlı yayında şarkı söylediği sırada rejinin kendisini ekrana getirmediğini eleştirerek sahneyi terk etmişti.

Beni çekeceksin, yanlış yapıyorsun

Peker'in şarkının tam ortasında seyirci coşmuşken gösteren rejiye "Beni çekeceksin, yanlış yapıyorsun" çıkışından sonra sahneyi terk etmesi, tepki toplamış, sosyal medyada da çok konuşulmuştu.

Hakan Peker
Hakan Peker

Yeni albümünden şarkılarını seslendirdi

Hakan Peker, önceki akşam Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda sevenleriyle buluştu. Hakan Peker, yakında çıkacak yeni albümünde yer alan şarkılarını da ilk kez seslendirdi. Konseri izleyenler arasında Özge Ulusoy ile Eda-Metin Özülkü çifti de vardı.

Hakan Peker
Hakan Peker

Açıklama yaptı

Engelsiz Shne programında yaşanan olayla ilgili olarak sahnede konuşan ünlü şarkıcı “Görüyorsunuz Metin Özülkü de programın diğer konuğu görme engelli Eyüp Sultan Aylar da burada. Sosyal medyada benim için ‘Engelli konuğu engellemeye çalıştı’ denildi. Sonradan programın yönetmeni bile beni aradı, ‘Abi kusura bakma, senin notların bana program sonrası iletildi’ dedi. Ben 30 yıldır sahnelerdeyim, çıkmadığım TV programı kalmadı. Sizce benim böyle bir şeye ihtiyacım olabilir mi?” dedi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >