Haluk Bilginer Türkiye'ye döndü: Herkes çok mutlu, o yüzden ben daha da mutluyum

Haluk Bilginer havalimanında çiçeklerle karşılandı.
Haluk Bilginer havalimanında çiçeklerle karşılandı.

Uluslararası Emmy Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu ödülünün sahibi olan Haluk Bilginer, Türkiye'ye döndü. İstanbul Havalimanı'nda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bilginer,''Türkiye’de bu ödülün mutluluk ve gurur vesilesi olarak karşılanması. Bu beni çok mutlu etti gerçekten. Demek ki böyle bir enerjiye ihtiyaç varmış. Herkes çok mutlu, o yüzden ben daha da mutluyum" dedi.

Bu yıl 47'ncisi düzenlenen Uluslararası Emmy Ödülleri'nde En iyi erkek oyuncu dalında Türkiye, İngiltere, Almanya ve Brezilya'dan 4 isim aday gösterildi. Bu isimler arasında bulunan sanatçı Haluk Bilginer, 47. Uluslararası Emmy Ödülleri'nde ' En İyi Erkek Oyuncu' ödülüne layık görüldü.

Türkiye'ye döndü

Ödül aldıktan sonra Türkiye'ye dönen Haluk Bilginer İstanbul Havalimanı'nda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bilginer, "Ödüle aday gösterilmek benim için mutluluk vericiydi, kazanmış olmam güzel bir mutluluk vesilesi ama asıl beni mutlu eden şey, Türkiye’de bu ödülün mutluluk ve gurur vesilesi olarak karşılanması. Bu beni çok mutlu etti gerçekten. Demek ki böyle bir enerjiye ihtiyaç varmış. Herkes çok mutlu, o yüzden ben daha da mutluyum. Popülerlik başarı değildir. Başarı işin kalitesi ve kaç yıl dayanacağıyla ilgilidir. Bir yıl sonra unutuluyorsa başarılı değildir. 20 yıl sonra tekrar izleniyorsa çok başarılıdır" ifadelerini kullandı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >