Haluk Levent Emine Bulut'un kızını ziyaret etti

Haluk Levent.
Haluk Levent.

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, eski eşi Fedai Varan tarafından bıçaklanarak öldürülen Emine Bulut'un kızını okulda ziyaret etti. Ziyaretin ardından okuldaki öğrencilere konser veren Levent, ''Kızımızın gülen yüzünü görmek istedik'' dedi.

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, geçen 18 Ağustos'ta annesi Emine Bulut, babası tarafından gözleri önünde öldürülen F.B.B'yi telefonla arayarak, kendisini ziyaret edeceği sözünü verdi.

Okuluna gitti

Haluk Levent, sözünü tutarak, bugün F.B.B.'yi, Kırıkkale'de eğitim gördüğü okulda ziyaret etti. Haluk Levent, basına kapalı gerçekleşen ziyarette F.B.B. ile görüştü. Ardından okulun salonunda öğrenciler için konser verdi. Yaklaşık 1 saat süren konser de basına kapalı gerçekleşti.

'Gülen yüzünü görmek istedim'

Okul çıkışı açıklamada bulunan Haluk Levent, olaydan sonra F.B.B. ile telefonda konuştuğunu söyleyerek, şu şekilde konuştu:

  • "O zaman kendisine söz vermiştim. Kızımızın, annesinin başına gelen bu talihsiz olaydan sonra gözyaşlarına, haykırışlarına tüm ülke olarak tanık olduk. Ben kızımızın gülen yüzünü görmek istedim."

'O artık bizim kızımız'

Eski eşi tarafından 10 yaşındaki kızının gözü önünde öldürülen Emine Bulut cinayetine tepkiler sürerken, ünlü şarkıcı ve sosyal yardım platformu AHBAP'ın kurucu başkanı Haluk Levent, Emine Bulut'un kızı Bilge'yle telefonda görüntülü olarak bir görüşme gerçekleştirdi.

Görüşme sonrası Bilge'nin yüzünün güldüğü o anları sosyal medya hesabından paylaşan Levent, Bilge'nin davasının takipçisi olacağını belirterek, ''İlk günden itibaren Aile Politikalar Bakanlığı,Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte ailenin yanında olduk. Az önce Emine Bulut ‘un babası ve kardeşleri Ahbap avukatlarına vekaletname verdiler! Davanın sıkı takipçisi olacağız. Ayrıca Bilge’nin artık yüzü gülüyor. O bizim kızımız'' notuyla takipçileriyle paylaştı.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >