Havalimanı'nda yılbaşı yoğunluğu yaşanıyor

Alişan
Alişan

2018'e sayılı günler kala, yeni yıla yurt dışında girmek isteyen vatandaşlar havalimanına akın etti. Atatürk Havalimanı'nda yaşanan yoğunluk nedeniyle pasaport gişelerinde uzun kuyruklar oluştu. Tatilcilerin yanı sıra çok sayıda ünlü isim de havalimanına akın etti. Alişan pasaport kuyruğunda tam bir saat bekledi.

2017’nin bitmesine iki gün kala yurt dışına çıkmak isteyen vatandaşlar, Atatürk Havalimanı'nda yoğunluğa neden oldu. Müzik, sanat, ve spor camiasından ünlü isimler de akın etti.

Uzun kuyruklar oluştu

Yılbaşına iki gün kala, 2018'e yurt dışında girmek isteyenler hava ulaşımını tercih edince Atatürk Havalimanı'nda zaman zaman yoğunluk yaşandı. Gün içerisinde dış hatlar terminaline gelen yolcular pasaport kontrol noktalarında uzun kuyruklar oluşturdu.

Ünlü isimler akın etti

Haberler.com'un haberine göre, tatilcilerin yanı sıra çok sayıda ünlü isim de havalimanına akın etti. Ünlü şarkıcı Alişan, Oyuncu Tarık Ünlüoğlu ve şarkıcı Serkan Kaya gibi ünlü isimler yurt dışına çıktı.

Fenerbahçeli futbolcu Mauricio Isla da, lız arkadaşı Gala Caldirola ile birlikte yılbaşı tatilini geçirmek üzere Paris'e gitti.

Sabah saatlerinde ülkelerine gitmek için Trabzonsporlu Sosa, Emmanuel David Mas, Fenerbehçe'nin Faslı futbolcusu Nabil Dirar ve Fenerbahçe kadın basketbol takımının başarılı oyuncusu Veremeyanka havalimanına geldi.

Bazı ünlüler de yeni yıl tatilini yurt dışına giderek değerlendirdi. Yeni yıla yurt dışında girmek için kız arkadaşı ile havalimanına gelen Can Bonomo, bilet işlemlerinin ardından Avrupa’ya gitti.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >