Hayvanat bahçesi açılışına giden Alişan'a tepki yağdı

Alişan'ın yavru ayıyla verdiği poz olay oldu.
Alişan'ın yavru ayıyla verdiği poz olay oldu.

Alişan geçtiğimiz gün İstanbul Çekmeköy'de yeni yapılan bir hayvanat bahçesi ve tema parkının açılışına katıldı. Özellikle son dönemde Instagram fenomenleri ve ünlüler arasında trend haline gelen 'Vahşi hayvanlarla poz verme' modası, birçok hayvanseverin tepkisini çekti. Alışan'ın da katıldığı bu açılışta yavru ayıyla poz vermesi eleştirilere yol açtı.

Alişan önceki gün Çekmeköy’de 450 hayvanın bulunduğu bir hayvanatbahçesi ve tema parkın açılışına katıldı. Alişan’ın reklam için yavru ayıyla verdiği pozlar hayvanseverlerin tepkisini çekti.

Alişan'ın açılışını yaptığı Çekmeköy'de bulunan hayvanat bahçesi.
Alişan'ın açılışını yaptığı Çekmeköy'de bulunan hayvanat bahçesi.

Kameralar ve mikrofonlar karşısında verdiği poz tepki çekti

Alişan’ın Çekmeköy’deki hayvanat bahçesinin açılışında yavru ayıyla basın mensuplarına verdiği pozlar hayvanseverleri kızdırdı. Hayvanseverlerin verdiği tepkilerden bazıları:

  • Alişan yavru ayıyı kucağına aldı, biberonla süt içirdi, kameralar karşısında hayvanla güldü eğlendi... Muhtemelen tanıtım için bir reklam anlaşması yapmış, ancak hayvana yaptığı eziyetin farkında değil.

  • ''Bu fotoğrafları görünce çocukluğumda İstanbul’da oynatılan ayılar geldi aklıma. Burnunda halka, çalınan tefle oynatılan ayılar sokak sokak gezer, sahibi de para toplardı.''

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >