Hazar Ergüçlü: Bunu yapan kişi ekibin parçası olamaz

​Hazar Ergüçlü: Bunu yapan kişi ekibin parçası olamaz
​Hazar Ergüçlü: Bunu yapan kişi ekibin parçası olamaz

Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, fotoğraf çekimi sırasında partneri Bennu Yıldırımlar'ın önüne geçen Murat Cemcir hakkında konuştu.

Posta'da yer alan habere göre, oyuncu Hazar Ergüçlü, prömiyerini Cannes Film Festivali'nde yapan Nuri Bilge Ceylan'ın son filmi 'Ahlat Ağacı'nın basın gösteriminde büyük tartışmalara sebep olan söz konusu poz için, "Böyle bir davranışı bilerek yapan bir kişi bu ekibin parçası olamaz" yorumunda bulundu.

Cannes'da kırmızı halı geçişi esnasında çekilen fotoğraflarda Murat Cemcir'in, rol arkadaşı Bennu Yıldırımlar'ın önüne geçtiği iddiası tartışma çıkarmıştı. Basın toplantısında bu konuyla ilgili yöneltilen soruya filmin bir diğer kadın oyuncusu olan Hazar Ergüçlü'den yanıt geldi.

Hazar Ergüçlü
Hazar Ergüçlü

Ergüçlü, normal şartlarda daha az kişiyle gerçekleştirilen fotoğraf çekiminin yapılan değişiklik sonucu kalabalıklaştığını, karede yer alan tüm oyuncuların ve film ekibinin sıkışmak ve ister istemez birbirlerinin önüne geçmek zorunda kaldığını şu sözler ile dile getirdi, "Zaten böyle bir davranışı bilerek yapacak bir kişi, en baştan bu ekibin bir parçası olamazdı."

Söz konusu kare
Söz konusu kare
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >