Her karesi bağımlılık yapan sosyal medya videoları!

Video
Video

İzledikçe bağımlılık yapan bağımlılık yaptıkça izlenen sosyal medya paylaşımları!

Sosyal medya, neredeyse bütün hayatı le geçirmiş durumda... Çoğu zaman birkaç dakika için başlayan telefon seansları, saatlerce devam edebiliyor. Peki, bizi sosyal medyaya bu denli bağlayan şey ne? Merak, yaşam tarzı, trendler ve dahası... Özellikle Instagram, neredeyse tüm sosyal medya kanallarını sollayarak hayatın tam merkezine yerleşmiş durumda...

Dünya trendleri, sokak modası, yemek tarifleri, fotoğrafçılık, alışveriş ve aklınıza gelen her şeyi Instagram'da bulmanız mümkün... Tam da bahsettiğimiz gibi; birkaç dakikalığına başlayan telefon seansları, bu sebepten dolayı uzun saatlere sarkabiliyor.

Özellikle boş vakitlerini kendi kendine değerlendirmeyi sevenler için büyük bir tehlike olan sosyal medya bağımlılığı, keşfet kısmına düşünce tokat etkisi yaratabiliyor. Bir türlü veda edilemeyen bu bağımlılıkta, alışkanlık yapan sayfalara denk gelmemek de kaçınılmaz.

Sizin için; hem tatmin edici hem rahatsız edici videoların paylaşıldığı Instagram sayfalarını derledik.

Hazırsanız, başlayalım!
En başındna söyleyeylim; Talisa Tossell, en tehlikeli sayfaların başında yer alıyor. Sayfayı bir kez ziyaret ettiğinizde, renklerin cazibesine kapılıp çıkmak mümkün olmuyor. Son zamanların trendleri arasında yer alan slime çılgınlığını kendi sayfasında yorumlayan Tossell'in paylaşımları, takipçilerine bağımlılık yapıyor.
Hazırsanız, başlayalım! En başındna söyleyeylim; Talisa Tossell, en tehlikeli sayfaların başında yer alıyor. Sayfayı bir kez ziyaret ettiğinizde, renklerin cazibesine kapılıp çıkmak mümkün olmuyor. Son zamanların trendleri arasında yer alan slime çılgınlığını kendi sayfasında yorumlayan Tossell'in paylaşımları, takipçilerine bağımlılık yapıyor.
''Slime dünyası''
Sayfanın büyüsüne kapılıp izledikçe izlediğinizi tahmin edebiliyorum. Talisa, slime çılgınlığını yorumlayan sayfalardan sadece bir tanesinin kurucusu... Onun gibi çok sayıda kullanıcı, slime ile harikalar yaratıyor.
''Slime dünyası'' Sayfanın büyüsüne kapılıp izledikçe izlediğinizi tahmin edebiliyorum. Talisa, slime çılgınlığını yorumlayan sayfalardan sadece bir tanesinin kurucusu... Onun gibi çok sayıda kullanıcı, slime ile harikalar yaratıyor.
Snoop-slimes
Snoopslimes da  slime sayfalarından biri... Burada yayınlanan videolara kapılıp gideceğinize dair de bir şüphemiz yok.
Snoop-slimes Snoopslimes da slime sayfalarından biri... Burada yayınlanan videolara kapılıp gideceğinize dair de bir şüphemiz yok.
''Balçık'' eğlencesi...
İngilizce ''balçık'' anlamına gelen slime kelimesi, polimer malzemeden akışkan, ele yapışmayan ve yumuşak kıvamlı yeni nesil bir oyun hamuru... 1920'de sentetik polimerler üzerinde çeşitli araştırmalar yapan Hermann Staudinger tarafından bulunan bu eğlenceli hamur, bilimsel çalışmalar sonucunda oyuncak sektöründe kullanılmaya başlanır.
''Balçık'' eğlencesi... İngilizce ''balçık'' anlamına gelen slime kelimesi, polimer malzemeden akışkan, ele yapışmayan ve yumuşak kıvamlı yeni nesil bir oyun hamuru... 1920'de sentetik polimerler üzerinde çeşitli araştırmalar yapan Hermann Staudinger tarafından bulunan bu eğlenceli hamur, bilimsel çalışmalar sonucunda oyuncak sektöründe kullanılmaya başlanır.
Oyuncak üreticileri piyasaya sürdü
1976 yılında ABD'li bir oyuncak üreticisi tarafından piyasaya sürülen slime, o dönemlerde çocuklar arasında da önemli bir furyayı başlatır. Türkiye'de de yayın yapan bir çizgi film kanalının kendi markasına çeşitlilik kazandırmak amacıyla başlattığı oyuncaklar arasında, slime da yerini alır.
Oyuncak üreticileri piyasaya sürdü 1976 yılında ABD'li bir oyuncak üreticisi tarafından piyasaya sürülen slime, o dönemlerde çocuklar arasında da önemli bir furyayı başlatır. Türkiye'de de yayın yapan bir çizgi film kanalının kendi markasına çeşitlilik kazandırmak amacıyla başlattığı oyuncaklar arasında, slime da yerini alır.
Sabun kesme sanatı
Slime kadar, sabun kesme sanatı da sosyal medyada en çok izlenenler arasında yerini almış durumda... İzlerken keyif veren, keyiflendikçe izlenen sabun kesme videoları rekordan rekora koşuyor.
Sabun kesme sanatı Slime kadar, sabun kesme sanatı da sosyal medyada en çok izlenenler arasında yerini almış durumda... İzlerken keyif veren, keyiflendikçe izlenen sabun kesme videoları rekordan rekora koşuyor.
Ateşli bıçak akımı...
Bu akım belki de, en tehlikeli ''keyif veren videolar'' arasında yer alıyor. Oldukça sakıncalı bu akımın çocukların eğlence anlayışına katılmış olması üzücü elbette; ancak milyonlarca kişi bu videoları defalarca izliyor.
Ateşli bıçak akımı... Bu akım belki de, en tehlikeli ''keyif veren videolar'' arasında yer alıyor. Oldukça sakıncalı bu akımın çocukların eğlence anlayışına katılmış olması üzücü elbette; ancak milyonlarca kişi bu videoları defalarca izliyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >