Her şeyi olay! Aleyna Tilki'den yeni rekor

Aleyna
Aleyna

Genç şarkıcı Aleyna Tilki'den yeni bir rekor daha geldi!

Aleyna Tilki’nin Sen Olsan Bari adlı şarkısı, Spotify’da yayınlandığı 27 Temmuz tarihinden bugüne 5 milyondan fazla dinlendi.

Gündeme bomba gibi düştü!
Geçtiğimiz yaz çıkardığı Cevapsız Çınlama adlı single çalışması ile ismini duyuran Aleyna Tilki, yeni şarkısı Sen Olsan Bari ile bu yaz da gündemde.
Gündeme bomba gibi düştü! Geçtiğimiz yaz çıkardığı Cevapsız Çınlama adlı single çalışması ile ismini duyuran Aleyna Tilki, yeni şarkısı Sen Olsan Bari ile bu yaz da gündemde.
Erkekler daha çok dinliyor
Spotify verilerine göre, henüz 1 ayını bile doldurmadan geniş kitlelere ulaşan şarkının yüzde 40 ile en büyük dinleyici kitlesini 18-22 yaş aralığındaki gençler oluşturuyor. Yüzde 56,1 ile Aleyna Tilki’yi erkekler, kadınlardan daha çok dinliyor.
Erkekler daha çok dinliyor Spotify verilerine göre, henüz 1 ayını bile doldurmadan geniş kitlelere ulaşan şarkının yüzde 40 ile en büyük dinleyici kitlesini 18-22 yaş aralığındaki gençler oluşturuyor. Yüzde 56,1 ile Aleyna Tilki’yi erkekler, kadınlardan daha çok dinliyor.
Tek bir kullanıcı tarafından "2445 kez"
Bugüne kadar 5 milyondan fazla dinlenen “Sen Olsan Bari”, Spotify’da sadece tek bir kullanıcı tarafından 2445 kez, onu takip eden bir başka kullanıcı tarafından ise 1370 kez dinlenmiş.
Tek bir kullanıcı tarafından "2445 kez" Bugüne kadar 5 milyondan fazla dinlenen “Sen Olsan Bari”, Spotify’da sadece tek bir kullanıcı tarafından 2445 kez, onu takip eden bir başka kullanıcı tarafından ise 1370 kez dinlenmiş.
Aylık rakam 650 bin!
Spotify’da 650 bine yakın aylık dinlenme rakamı bulunan Aleyna Tilki’nin dinleyici kitlesini yüzde 56,1 ile daha çok erkekler oluşturuyor.Kaynak: ntv.com
Aylık rakam 650 bin! Spotify’da 650 bine yakın aylık dinlenme rakamı bulunan Aleyna Tilki’nin dinleyici kitlesini yüzde 56,1 ile daha çok erkekler oluşturuyor.Kaynak: ntv.com
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >