Hercai dizisinden sevenlerine haber var

Ebru Şahin ve Akın Akınözü ekranın yeni yüzleri olarak dikkat çekiyor.
Ebru Şahin ve Akın Akınözü ekranın yeni yüzleri olarak dikkat çekiyor.

Başarılı yapımlardan biri olan Hercai dizisinin başı hayranları ile dertte. Mardin'de çekilen dizinin yayınlanmayan bölümleri bazı hayranlar tarafından sosyal medyaya sızdırıldı. Dizinin yapım şirketi bu paylaşımlar ile ilgili alınan bir kararı sosyal medya hesabından duyurdu. Alınan karara göre, dizinin yeni bölümüyle ilgili paylaşım yapanlar hakkında artık suç duyurusunda bulunulacak.

Başrollerinde Ebru Şahin, Akın Akınözü gibi genç oyuncuların yer aldığı Hercai dizisi başarısı ile gündemden düşmüyor. Yayınladığını günden beri reyting rekortmeni olan dizi, sezon finali vererek devam edecek. Ancak dizi ile ilgili bazı sıkıntılar ortaya çıkmaya başladı.

Dizinin bölümleri yayınlandı

ATV'de yayınlanan Hercai dizisinin yapım şirketi Mia Film'den, dizi adına açılan sosyal medya hesaplarıyla ilgili açıklama geldi. Yapım şirketi, dizinin yeni bölümüyle ilgili sosyal medya paylaşımı yapanlarla ilgili hukuki sürecin başlatılacağını açıkladı.

Mia Film'den yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Hercai severler, kötü niyetli bazı fan sayfaları ve fake hesaplar artık dizimize büyük zarar vermeye başladı. Bu durum verilen bütün emeklere büyük bir saygısızlık ve hırsızlıktır. Hercai ile ilgili sahne çekip paylaşan, bu paylaşımları yayan, destek veren ve senaryoya dair bilgi paylaşımı yapan birçok hesap tarafımızca belirlenmiştir. Bu emek hırsızlığını yapanlar hakkında kanalımız ve şirketimiz tarafından hukuki süreç başlatılmıştır. Ve bu paylaşımları yapmaya devam eden diğer hesaplarda incelenmektedir. Bunlarla ilgili de hukuki süreç başlatılacaktır. Saygılarımızla."

Seyircilerin büyük beğenisini kazandı

Midyat'ın en güçlü ailelerinden Şadoğullarının torunlarından biri olan Reyyan ile yıllar önce öldürülen anne babasının intikamını almak isteyen Miran'ın imkansız aşk hikayesinin anlatıldığı dizi farklı senaryosu ve başarılı oyunculuklarla izleyenlerden tam not aldı.

Ebru Şahin.
Ebru Şahin.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >