Hızlı ve Öfkeli ekibinden yeni bir aksiyon filmi!

Hızlı ve Öfkeli
Hızlı ve Öfkeli

Hızlı ve Öfkeli'den seri dışında yeni bir film daha...

Hızlı Öfkeli serisinin film çıkartması devam ediyor. İddialara göre; serinin dışında başrolünde Jason Statham ve Dwayne Johnson'ın yer aldığı ayrı bir film çekimi planlanıyor. Filmin, federal ajan Luke Hobbs (Johnson) ve Decker Shaw (Statham) arasındaki hikayenin devamı olarak çıkması planlanıyor.

Hızlı ve Öfkeli'den silinen sahne

                                    Filmin hala geliştirme aşamasında olduğu açıklanırken; bir yandan sportif faaliyetleriyle uğraşan, bir yandan onlarca projede yer alan Dwayne Johnson'un programına uydurulmaya çalışıldığı söyleniyor. San Andreas'ın devamı, Big Trouble in Little China'nın tekrar çekimi ve DC kahramanlarından Black Adam'ın etrafında geçen bir filmde de rol alması bu onlarca projeden sadece birkaçı...


Filmin son sahnelerinde Hobbs and Shaw'ın bir gelecek macerada bulunduğu iması taşıyan bir çekim planlanıyordu; ancak Vin Diesel'in bu sahneyi senaryodan kaldırttığı iddia ediliyor. Hatta Johnson ve Diesel'in arasındaki tartışma bu olaya bağlanıyor.
Hızlı ve Öfkeli'den silinen sahne Filmin hala geliştirme aşamasında olduğu açıklanırken; bir yandan sportif faaliyetleriyle uğraşan, bir yandan onlarca projede yer alan Dwayne Johnson'un programına uydurulmaya çalışıldığı söyleniyor. San Andreas'ın devamı, Big Trouble in Little China'nın tekrar çekimi ve DC kahramanlarından Black Adam'ın etrafında geçen bir filmde de rol alması bu onlarca projeden sadece birkaçı... Filmin son sahnelerinde Hobbs and Shaw'ın bir gelecek macerada bulunduğu iması taşıyan bir çekim planlanıyordu; ancak Vin Diesel'in bu sahneyi senaryodan kaldırttığı iddia ediliyor. Hatta Johnson ve Diesel'in arasındaki tartışma bu olaya bağlanıyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >