Hollywood yıldızları evlerinde nasıl yaşıyor?

Hollywood'un ünlülerinin kameralar karşısındaki hallerini biliyorsunuz. Peki ya evlerindeki yani kapalı kapılar ardındaki durumları hakkında bir fikriniz var mı?

Çok beğendiğiniz o ünlünün evi "hiç de düşündüğünüz gibi değil" desek. Hatta yataklarının altından hamburgerler çıktığını söylesek. Bütün bunları biz iddia etmiyoruz elbette. Bir zamanlar ünlülerin evlerinde çalışanlar gün gelip oradan ayrıldıklarında o ünlünün özel hayatıyla ilgili bütün kirli çamaşırlarını da ortaya döküyor. İşte eski yardımcılarının anlatımıyla ünlülerin kapalı kapılar ardındaki halleri.













Reese Witherspoon
Reese Witherspoon evinde bir melek gibiymiş. Üç çocuk sahibi olmasına rağmen evini her zaman düzenli ve temiz tutarmış. Yani yanında çalışanlara yapacak fazla iş bırakmazmış. Ayrıca kendi giymediği pahalı tasarım elbiselerini de yardımcılarına hediye edermiş.
Reese Witherspoon Reese Witherspoon evinde bir melek gibiymiş. Üç çocuk sahibi olmasına rağmen evini her zaman düzenli ve temiz tutarmış. Yani yanında çalışanlara yapacak fazla iş bırakmazmış. Ayrıca kendi giymediği pahalı tasarım elbiselerini de yardımcılarına hediye edermiş.
Taylor Swift
Taylor Swift ise evinde tam bir kedi kadın. Kendisi de bir kedi sahibi olan genç şarkıcının evinin her yerinde bu sevimli dostlarının fotoğrafları asılı. Ayrıca yardımcıları Swift'in tüm giysilerinin ve evinin her yerinin kedi tüyleriyle kaplı olduğunu söylüyor. Swift, yardımcılarına süt ve mama almalarını söyleyip dışarıdaki kedileri de beslermiş.
Taylor Swift Taylor Swift ise evinde tam bir kedi kadın. Kendisi de bir kedi sahibi olan genç şarkıcının evinin her yerinde bu sevimli dostlarının fotoğrafları asılı. Ayrıca yardımcıları Swift'in tüm giysilerinin ve evinin her yerinin kedi tüyleriyle kaplı olduğunu söylüyor. Swift, yardımcılarına süt ve mama almalarını söyleyip dışarıdaki kedileri de beslermiş.
Johnny Depp
Johnny Depp'in ise Fransız şarkıcı ve oyuncu Vanessa Paradis ile birlikte yaşadığı dönemde oldukça komikmiş. Paradis'nin yüksek topuklu ayakkabılarını ya da elbiselerini giyip onu güldürürmüş.
Johnny Depp Johnny Depp'in ise Fransız şarkıcı ve oyuncu Vanessa Paradis ile birlikte yaşadığı dönemde oldukça komikmiş. Paradis'nin yüksek topuklu ayakkabılarını ya da elbiselerini giyip onu güldürürmüş.
Cindy Crawford
Cindy Crawford'a gelince.... Birazdan öğrendiklerinizden sonra onunla çalışmak isteyeceksiniz. Crawford 2012 yılında Cadillac için objektif karşısına geçti bir çekimde. Çekimin sonunda da firma ona bir araba hediye etti. Yani bir Cadillac, Crawford ise "Sen ister misin. Benim bu arabaya ihtiyacım yok" diyerek Cadillac'ın anahtarlarını asistanına uzattı. Evet, yanlış okumadınız Cadillac'ı asistanına hediye etti.
Cindy Crawford Cindy Crawford'a gelince.... Birazdan öğrendiklerinizden sonra onunla çalışmak isteyeceksiniz. Crawford 2012 yılında Cadillac için objektif karşısına geçti bir çekimde. Çekimin sonunda da firma ona bir araba hediye etti. Yani bir Cadillac, Crawford ise "Sen ister misin. Benim bu arabaya ihtiyacım yok" diyerek Cadillac'ın anahtarlarını asistanına uzattı. Evet, yanlış okumadınız Cadillac'ı asistanına hediye etti.
Kristen Stewart
Kristen Stewart ise evinde kelimenin tam anlamıyla baca gibi tütermiş. Stewart: Art ardına içtiği sigaralarııa söndürüp çöpe atmak gibi bir adete sahip değilmiş. Öyle ki evinin her yerinde hatta öyleki çalışanları buzdolabında bile sigara izmaritleri bulurmuş.
Kristen Stewart Kristen Stewart ise evinde kelimenin tam anlamıyla baca gibi tütermiş. Stewart: Art ardına içtiği sigaralarııa söndürüp çöpe atmak gibi bir adete sahip değilmiş. Öyle ki evinin her yerinde hatta öyleki çalışanları buzdolabında bile sigara izmaritleri bulurmuş.
Demi Moore
Demi Moore'un güzelliğine ne kadar düşkün olduğunu bilmeyen yok. Bu uğurda binlerce doları da estetik kliniklerine akıtıyor zaten. Moore, kendi başınayken bile eğer ışık doğru açıdan gelmiyorsa aynaya bakmazmış. Bunun için de yardımcılarının ortamı yumuşak ışıkla aydınlatmasını istermiş.
Demi Moore Demi Moore'un güzelliğine ne kadar düşkün olduğunu bilmeyen yok. Bu uğurda binlerce doları da estetik kliniklerine akıtıyor zaten. Moore, kendi başınayken bile eğer ışık doğru açıdan gelmiyorsa aynaya bakmazmış. Bunun için de yardımcılarının ortamı yumuşak ışıkla aydınlatmasını istermiş.
George Clooney
Değerli bir likör koleksiyonu olan George Clooney ise onu gözü gibi korurmuş. Kendisinin olmadığı zamanlarda evdeki yardımcılardan birinin bu likörlerin tadına bakıp bakmadığını anlamak için de şişelere işaret koyarmış.
George Clooney Değerli bir likör koleksiyonu olan George Clooney ise onu gözü gibi korurmuş. Kendisinin olmadığı zamanlarda evdeki yardımcılardan birinin bu likörlerin tadına bakıp bakmadığını anlamak için de şişelere işaret koyarmış.
​Britney Spears
Britney Spears ise bildiğiniz pasaklının önde gideniymiş. Eski yardımcıları ünlü şarkıcının yatağının altından yarısı yenmiş hamburgerler, kurabiyeler ve patates kızartmaları topladıklarını anlatmış. Spears eve geldiğinde üstünde başında ne varsa çıkarır hepsini de dolaba kaldırmadan dağınık bir şekilde bırakırmış.
​Britney Spears Britney Spears ise bildiğiniz pasaklının önde gideniymiş. Eski yardımcıları ünlü şarkıcının yatağının altından yarısı yenmiş hamburgerler, kurabiyeler ve patates kızartmaları topladıklarını anlatmış. Spears eve geldiğinde üstünde başında ne varsa çıkarır hepsini de dolaba kaldırmadan dağınık bir şekilde bırakırmış.
Sandra Bullock
Peki ya Sandra Bullock'un günün her saatinde perdelerini kapalı tuttuğunu ve yardımcılarını da bu konuda uyardığını biliyor muydunuz? Bu iddialara göre Bullock, evinin birileri tarafından gözetlenmesinden korktuğu için kendince böyle bir önlem alıyormuş.
Sandra Bullock Peki ya Sandra Bullock'un günün her saatinde perdelerini kapalı tuttuğunu ve yardımcılarını da bu konuda uyardığını biliyor muydunuz? Bu iddialara göre Bullock, evinin birileri tarafından gözetlenmesinden korktuğu için kendince böyle bir önlem alıyormuş.
Ryan Gosling
Ryan Gosling'in ise inanılmaz bir sırrı varmış. Eski yardımcılarından birinin anlattığına göre aktör göğsündeki kıllardan hiç hoşlanmazmış.
Ryan Gosling Ryan Gosling'in ise inanılmaz bir sırrı varmış. Eski yardımcılarından birinin anlattığına göre aktör göğsündeki kıllardan hiç hoşlanmazmış.
Jessica Simpson
Jessica Simpson'ın evinde çalışanlardan biri ise sürekli hayatından endişe edermiş, Çünkü Simpson kullandığı takma saçları ve kirpikleri evin her yerine gelişigüzel bir şekilde bırakırmış. Hizmetçisi bir keresinde yatak odasında dev bir siyah örümcek gördüğünü sanmış. Ama sonra biraz daha dikkatli bakınca bunun Jessica Simpson'ın kullandıktan sonra ortaya fırlatıp attığı takma kirpiklerinden biri olduğunu fark etmiş.
Jessica Simpson Jessica Simpson'ın evinde çalışanlardan biri ise sürekli hayatından endişe edermiş, Çünkü Simpson kullandığı takma saçları ve kirpikleri evin her yerine gelişigüzel bir şekilde bırakırmış. Hizmetçisi bir keresinde yatak odasında dev bir siyah örümcek gördüğünü sanmış. Ama sonra biraz daha dikkatli bakınca bunun Jessica Simpson'ın kullandıktan sonra ortaya fırlatıp attığı takma kirpiklerinden biri olduğunu fark etmiş.
Tom Cruise
Tom Cruise ile Katie Holmes evli oldukları sırada yaşadıkları ev kelimenin tam anlamıyla sıkı bir disiplin ve sarsılmaz kurallarla yönetilirmiş. Tıpkı bir otel gibi misafirlerin ve akrabaların eve giriş çıkışları da belirli saatlere bağlanmış, Ayrıca Tom Cruise kelimenin tam anlamıyla temizlik takıntısına sahipmiş. Kendi egzersiz aletlerini eşinin bile kullanmasına izin vermezmiş.
Tom Cruise Tom Cruise ile Katie Holmes evli oldukları sırada yaşadıkları ev kelimenin tam anlamıyla sıkı bir disiplin ve sarsılmaz kurallarla yönetilirmiş. Tıpkı bir otel gibi misafirlerin ve akrabaların eve giriş çıkışları da belirli saatlere bağlanmış, Ayrıca Tom Cruise kelimenin tam anlamıyla temizlik takıntısına sahipmiş. Kendi egzersiz aletlerini eşinin bile kullanmasına izin vermezmiş.
Jennifer Aniston
Jennifer Aniston da evinde rahat giysilerle dolaşmaktan hoşlanırmış. Bir yardımcısının anlattığına göre sadece şu anda evli olduğu Justin Theroux'nun değil çalışanların pijamalarla dolaşmayı severmiş Aniston.
Jennifer Aniston Jennifer Aniston da evinde rahat giysilerle dolaşmaktan hoşlanırmış. Bir yardımcısının anlattığına göre sadece şu anda evli olduğu Justin Theroux'nun değil çalışanların pijamalarla dolaşmayı severmiş Aniston.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >