Hugh Jackman'dan hayranlarına teşekkür

Sinema
Sinema

Geçtiğimiz hafta vizyona giren Logan filmi uzun bir süre daha sinema dünyasında konuşulacak gibi gözüküyor. Bu filmle Wolverine karakterine veda eden Hugh Jackman, kendisine ait İnstagram hesabından hayranlarına teşekkür eden bir mesaj yayınladı.

15 yaş ve üzeri için sinemada boy gösteren Logan filmi, konuyu işleyişi ve hikayesiyle dikkatleri üzerine çekerken gişe de elde ettiği başarı da hasılat rakamlarına yansımış gibi gözüküyor. Filmin en önemli özelliği ise Hugh Jackman'ın Wolverine karakterine veda etmiş olması.

Dile kolay! 17 yıldır Wolverine karakterini oynayan ve karakterin hakkını sonuna kadar veren Hugh Jackman adeta Wolverine ile özdeşleşmişti. Marvel evreninde geçen bu karakteri artık biz izleyiciler yeni bir yüzle göreceğiz. Fakat Jackman gördüğü ilgiye kayıtsız kalmayarak bir teşekkür mesajı yayınladı.

Aktörün karakteri bırakması, bu kadar güzel bir performans ile veda etmesi hem X-men hem de Wolverine serisinin hayranlarını da biraz üzmüş durumda. Bu nedenle her fırsatta aktöre olan sevgilerini dile getiriyorlar.

Kendi Instagram hesabından bir video paylaşan Hugh Jackman, filmin ilk fragmanında da kullanılan "Johhny Cash - Hurt" parçası ile birlikte film için yapılmış olan çizimlere de yer vermiş. Dünyanın dört bir yanından gelen bu çizimler arasında Berkay Dağlar isimli Türk çizerin çalışması da bulunuyor.

Videonun mesajı ise oldukça net; "17 muhteşem yıl için tüm hayranlara teşekkürler!"

BONUS: Logan filmi hakkında kısa bilgi
Logan: Wolverine, James Mangold tarafından yönetilen ve Marvel Comics'in kurgusal karakteri Wolverine'den uyarlanan 2017 yapımı Amerikan süper kahraman filmi. X-Men film serisinin onuncu ve Wolverine karakterinin üçüncü ve son filmi olarak tasarlandı. Film Mark Millar ve Steve McNiven tarafından üretilen İhtiyar Logan'dan esinlenerek beyazperdeye uyarlandı. 3 gün önce vizyona giren film ülkemizde de yoğun ilgiyle karşılandı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >