İcra gelen villasından fotoğraf paylaştı!

Demet Akalın
Demet Akalın

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, icra gelen villasından fotoğraf paylaştı!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın haciz işlemleri sırasından eşya taşırken su boruları patlayınca evini su bastı. Instagram'dan sitem eden şarkıcı, icra müdüründen şikayetçi olacağını açıkladı.

Okan Kurt'un aile şirketi olan Martaş Lojistik'in 150 milyon liralık borcu yüzünden, Akalın'ın evine haciz geldi. Çiftin Beykoz'daki lüks villasına haciz geldi. Haciz işlemleri sırasında su boruları zarar gören Akalın'ın evini, yağmur yağdıktan sonra su bastı.İcra müdüründen şikayetçi olacağını söyleyen Akalın, sosyal medya hesabından sitem etti.

''Evimi bu hale getirecek ne yaptım ben size?''
Akalın, sosyal medya hesabından; ''Şimdiii size ne diyim ben! Gelen avukat gelen icra müdürüü hakkınızda suc duyusurunuda yapıcam! Şu evimin sökemediğiniz kopardıgınız hortumlar bu yagmurda evi su bastırdı!! Kurutma makınalarını da almışınız cocugumun eşyaları perişan!!yaaa ben size ogün kendi elllerimle çay servisi yaptım müdüre güvendim çekdim çıktım evden kızımla!! Bu evi bu hale getirecek ben size ne yaptım??'' yorumunda bulundu.

''Soruyorum ne yaptım!!????borclu beyefendiye doğum yapan cocuguna kızımın altınlarından götrmiştü koştura koştura babası! Ben size ricam etttim Hiranın ilk okul günü giirneyin odasna dedim tv klima ne varsa alıcaz dediniz! Sizin derdiniz ben değilim borclunuzda ben değilim! O formalite boşandı diyenlerin hepsini yüce rabbbime havale ediyorum!!!nerde cocuk nerde aıle mahkemesi!! Nerde benim hakkım!''


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >