İki tutku, bir karavan: Travis Burke'nin hayran kalacağınız hayatı

Karavan
Karavan

Eşsiz bir ofis hayatı: Travis Burke ve karavanı

28 yaşındaki Travis Burke, 5 ayda 8 bin dolar harcayarak yaşanabilir bir alan yaratmış. Güneş panelleri, klozet, buzdolabı, mikrodalga fırın, lavabo ve dahası; her şey karavanda bulunuyor. Onun en büyük tutkusu gezmek ve fotoğraf çekmek; bu iki tutkusunu tek bir çatı altında birleştiren Burke, karavanıyla seyahat ederek çalışıyor.

Burke, dünyanın en meşhur merkezlerini ve yetenekli ekstrem sporcuları fotoğraflamak için markalardan ve sponsorlardan destek alıyor. Amerika’nın neredeyse tamamını ve Kanada’nın bir bölümünü “Yeniden keşfeden” fotoğrafçı, 16 aydır yollarda...


Eşsiz bir karavan hayatı...
Karavanını ofis olarak kullanan genç adam, seyir halindeyken seyahat fotoğraflarını düzenleyerek zaman geçiriyor. Burke, “Karavan hayatı tatmin edici bir deneyim, sayısız doğa harikasını görmeme, yıldızların altında uyumama ve bu tutkuyu insanlarla paylaşmama izin veriyor. İnsanlara dışarı çıkıp arka bahçelerini keşfetme ilhamını vermeyi umuyorum. Eşsiz bir manzaraya doğru yol almak için detaylı bir plana ihtiyacınız yok” diyor.
Eşsiz bir karavan hayatı... Karavanını ofis olarak kullanan genç adam, seyir halindeyken seyahat fotoğraflarını düzenleyerek zaman geçiriyor. Burke, “Karavan hayatı tatmin edici bir deneyim, sayısız doğa harikasını görmeme, yıldızların altında uyumama ve bu tutkuyu insanlarla paylaşmama izin veriyor. İnsanlara dışarı çıkıp arka bahçelerini keşfetme ilhamını vermeyi umuyorum. Eşsiz bir manzaraya doğru yol almak için detaylı bir plana ihtiyacınız yok” diyor.
Takipte kalın!
Burke’un fotoğraflarının tamamına ulaşmak için internet sitesine göz atabilir, Instagram hesabı üzerinden takip edebilirsiniz.
Takipte kalın! Burke’un fotoğraflarının tamamına ulaşmak için internet sitesine göz atabilir, Instagram hesabı üzerinden takip edebilirsiniz.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >