İkinci Bahar yaşıyor ömürleri: İkinci Bahar oyuncularının şimdiki halleri

İkinci Bahar
İkinci Bahar

Türkan Şoray ve Şener Şen efsanelerini bir araya getiren bir projeydi İkinci Bahar. İzleyeni kimi zaman hüzünlendiren kimi zaman mutlu eden... Bu içeriğimiz içerisinde, İkinci Bahar oyuncularının değişimlerine tanıklık ediyoruz.

Yeşilçamın 2 dev ismini bir araya getiren, bugünün başrollerine set kapılarını aralayan unutulmaz bir yapım.

Ah! Kimleri konuk etmedi ki setinde; Mahzar Alanson, Sezen Aksu... Türk dizi tarihinin unutulmaz yapımı İkinci Bahar'ın üzerinden seneler geçse de, etkisi hala dün gibi.

Sizler için bu içeriğimiz de; İkinci Bahar dizisinin oyuncularının dünden bugüne değişimlerini derledik.

Türkan Şoray

                                    Türk sinemasının dev isimlerinden birisi olan Türkan Şoray, Hanım karakteriyle televizyon üzerinde unutulmazlar arasına girmeyi  başarmıştı. Şoray, artık oyunculuk yapmıyor.
Türkan Şoray Türk sinemasının dev isimlerinden birisi olan Türkan Şoray, Hanım karakteriyle televizyon üzerinde unutulmazlar arasına girmeyi başarmıştı. Şoray, artık oyunculuk yapmıyor.
Şener Şen

                                    Türk sinemasının büyük karakter oyuncularından biri olan Şen, Ali Haydar rolüyle hafızalarımıza kazınmıştı. Şen, şimdilerde tiyatro sahnesinde seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.
Şener Şen Türk sinemasının büyük karakter oyuncularından biri olan Şen, Ali Haydar rolüyle hafızalarımıza kazınmıştı. Şen, şimdilerde tiyatro sahnesinde seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.
Güven Hokna

                                    Ankara tiyatrosu deyince akla gelen ilk isimlerden biri olan Hokna, günümüzde de oyunculuğa devam ediyor. İkinci Hayat'tan sonra en çok ses getiren projesi Yaprak Dökümü olduğu için de, buradaki rolüyle anılıyor.
Güven Hokna Ankara tiyatrosu deyince akla gelen ilk isimlerden biri olan Hokna, günümüzde de oyunculuğa devam ediyor. İkinci Hayat'tan sonra en çok ses getiren projesi Yaprak Dökümü olduğu için de, buradaki rolüyle anılıyor.
Özkan Uğur

                                    Müziğin dev ismi Özkan Uğur, oyunculukta da ne kadar yetenekli olduğunu ispatlamıştı. Uğur, son olarak O Ses Türkiye yarışmasında görüldü.
Özkan Uğur Müziğin dev ismi Özkan Uğur, oyunculukta da ne kadar yetenekli olduğunu ispatlamıştı. Uğur, son olarak O Ses Türkiye yarışmasında görüldü.
Nurgül Yeşilçay

                                    Şimdilerde Gülperi dizisinde rol alan Yeşilçay, ekranın ve sinemanın en gözde oyuncularından biri olmayı başardı.
Nurgül Yeşilçay Şimdilerde Gülperi dizisinde rol alan Yeşilçay, ekranın ve sinemanın en gözde oyuncularından biri olmayı başardı.
Ozan Güven

                                    Son olarak Jet Sosyete dizisinde rol alan Güven, Ulaş ile başladığı yolculuğunda sayısız başarı elde etti. Yakın zamanda da Don Kişot adlı tiyatro oyununda sahne almaya hazırlanıyor.
Ozan Güven Son olarak Jet Sosyete dizisinde rol alan Güven, Ulaş ile başladığı yolculuğunda sayısız başarı elde etti. Yakın zamanda da Don Kişot adlı tiyatro oyununda sahne almaya hazırlanıyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >