İngiliz basınından iddia: Meghan Markle bebeğini dergide gösterecek

Meghan Markle, gündemden uzun süre düşmeyecek gibi duruyor.
Meghan Markle, gündemden uzun süre düşmeyecek gibi duruyor.

İngiliz Kraliyet gelini Sussex Düşesi Meghan Markle, bebeğini basının karşısına çıkarmayacağını açıklamıştı. Kraliyet geleneklerine karşı olmasına rağmen Kraliçe Elizabeth bu kararı kabul ederek resmi bir açıklama yaptırmıştı. Ancak gündeme gelen yeni bilgiler, Sussex Düşesi'nin bebeği ile bir derginin kapağına poz vereceği ve halkın karşısına bu şekilde çıkacağı yönünde.

İngiliz Kraliyet gelini Sussex Düşesi Meghan Markle, Prens Harry ile ilk çocuklarını kucağına almak için gün sayıyor. Doğumun ardından Kraliyet geleneklerine uygun olarak bebeği hastanede halka takdim eden Prenses Diana ve Kate Middileton'un yolundan gitmek istemeyen Meghan ise resmi bir açıklama ile bebeğini göstermeyeceğini duyurdu. Ancak son gelen bilgiler Markle'ın kararını değiştirdiği yönünde.

Oyunculuktan kalma bir alışkanlık

Kate Middleton ve Prens William’ın üç çocuğunda da yaptıkları gibi doğumdan hemen sonra bebekle objektiflerin karşısına geçmeyeceklerini açıklayan Markle ve Prens Harry’nin, bebekleriyle birlikte Hollywood yıldızları gibi moda dergisi Vogue’a poz verecekleri konuşuluyor. Bu da Düşes'in oyunculuktan kalma bir alışkanlığı olarak anılıyor.

Meghan Markle'ın bebeğinin doğumunu evde yapacağı da gelen bilgiler arasında.
Meghan Markle'ın bebeğinin doğumunu evde yapacağı da gelen bilgiler arasında.

Kraliçe sinirlendi

İngiliz The Sun gazetesinde yer alan habere göre, Meghan Markle, kendini hazır hissettiğinde bebeğiyle birlikte Vogue dergisine kapak pozu verecek. İddiaya göre bu karar, Kraliçe’yi öfkelendirdi.

Meghan Markle, Prenses Diana, Kate Middleton gibi kraliyet annelerinin doğum için tercih ettiği Paddington’s St Mary’s Hastanesi’ndeki Lindo Kliniği’ni tercih etmemesiyle de bir kraliyet geleneğine karşı gelmişti. Markle’ın geleneklere aykırı tercihlerinin sarayla arasında gerilime yol açtığı iddia ediliyor.

Meghan Markle, ayrıca Amerikalı bir bakıcı tutmak istiyor.
Meghan Markle, ayrıca Amerikalı bir bakıcı tutmak istiyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >