İngiliz Kraliyet ailesini merak edenlere müjde: The Crown dizisinin Netflix'teki takvimi belli oldu

The Crown dizisi büyük bir ilgi ile izleniyor.
The Crown dizisi büyük bir ilgi ile izleniyor.

İngiliz Kraliyet ailesinin ve Kraliçe Elizabeth'in hayatını anlatan, Netflix'in başarılı dizisi The Crown'un 3. sezon tarihi belli oldu. Severek izlenilen ve 3. sezonda Prenses Diana'nın da dahil olacağı dizi bu yılın ikinci yarısından sonra seyircisiyle buluşacak. Diziye dahil olan Diana karakterini ise genç oyuncu Emma Corrin canlandıracak.

Netflix, yaptığı yapımlarla, orijinal halini koruyarak büyük bir başarı yakalıyor. Özellikle dizileri ile sevilen platform yatırımlarını daha çok genişleterek daha fazla insana ulaşmak istiyor. Konusu ve içeriği ile birçok diziyi bünyesinde bulunduran Netflix, tarihteki süresi boyunca gündemden düşmeyen Kraliçe Elizabeth'in hayatını The Crown dizisiyle anlatıyor.

Yayın tarihi belli oldu

Netflix büyük beğeni toplayan The Crown dizisini 3. sezonunun bu yılın ikinci yarısından sonra izleyici karşısına çıkacağını duyurdu. Fantezi drama The Witcher ise 2019 sonunda Netflix'te yer alacak. Kraliçe Elizabeth ve Prens William takip ettiği dizi seyircisi tarafından sabırsızlıkla bekleniyor.

The Crown dizisinden bir kare.
The Crown dizisinden bir kare.

Diana dahil oluyor

Diziye dair en çok merak edilen detay ise sadece İngiltere'nin değil dünya çapında herkesin prensesi olmayı başaran Diana'yı kimin canlandıracağıydı. The Crown'un 4. sezonunda Emma Corrin, Prenses Diana rolüyle karşımıza çıkacak. Çekimler ise 2019'un sonlarına doğru başlayacak.

Diana'yı canlandırması beklenen Emma Corrin.
Diana'yı canlandırması beklenen Emma Corrin.

Prenses Diana.
Prenses Diana.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >