İngiliz Sarayı Meghan'ın doğumuna hazırlanıyor

Meghan Markle doğal halleriyle dikkat çekiyor.
Meghan Markle doğal halleriyle dikkat çekiyor.

İngiliz Kraliyet gelini Sussex Düşesi Meghan Markle'ın, doğumuna günler kala İngiliz Sarayı hazırlıklara başladı. Bebeğin doğumunu duyurmayacağını açıklayan Markle için aile arasında yapılacak bir kutlama düzenlenecek. Gelen bilgiler ise Prens Harry'in bebeğinin kız olmasını istediği yönünde.

İngiliz Kraliyet gelini Sussex Düşesi Meghan Markle, bugüne kadar birçok olayla gündeme geldi. Kraliyet ailesinin sahip olduğu popülariteden daha fazlasına sahip olmaya başlayan Meghan, ilk çocuğunu kucağına almak için gün sayıyor. Bebeğinin doğumunu duyurmayacağını açıklayan Markle için tüm saray koşturma halinde.

Kutlamalar devam ediyor

Meghan Markle ve Prince Harry'nin bebeğinin gelişi için kutlama planları devam ediyor. Kraliyet çifti, Londra'dan Windsor Şatosu'ndaki, Frogmore Cottage'a yeni taşındı. Ancak Kraliyet bebekleri İngiltere'nin başkentinde karşılanacak. London Eye, çocuğun doğumunu işaretlemek için Thames Nehri üzerinde kırmızı, beyaz ve mavi, Union Jack'in (ve Meghan'ın memleketinin bayrağının rengi) parlayacak.

London Eye.
London Eye.

Nisan ayı sonunda geliyor

Meghan Markle ve Prens Harry.
Meghan Markle ve Prens Harry.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >