İstanbullu Gelin dizisi İsrail'de

Özcan Deniz ve Aslı Enver.
Özcan Deniz ve Aslı Enver.

Star TV ekranlarında cuma günü yayınlanan ve hatırı sayılır bir izleyici kitlesine sahip olan İstanbullu Gelin dizisi İsrail'de büyük ilgi görüyor. Ülkenin en büyük spor ve eğlence salonu olan Menora Mivtachim Arena'da düzenlenecek olan etkinlikte Özcan Deniz, Türkiye'den 20 müzisyen ile beraber bir konser gerçekleştirecek. Gelen bilgilere göre konserin biletleri birkaç saat içinde tükendi.

Başrollerini Özcan deniz, Aslı Enver ve İpek Bilgin gibi ünlü isimlerin paylaştığı Türkiye'nin sevilen ve dizilerinden biri olan İstanbullu Gelin, İsrail'de de büyük bir ilgiyle takip ediliyor. İngilizce yayımlanan Jerusalem Post, dizinin oyuncuları Özcan Deniz ve Aslı Enver'in katılacağı ve Nisan ayında Tel Aviv'de düzenlenecek bir etkinliğin Pazartesi günü satışa çıkan biletlerinin birkaç saat içinde tükendiğini duyurdu.

Aslı Enver.
Aslı Enver.

Salih Bademci, Özcan Deniz, Güven Murat Akpınar.
Salih Bademci, Özcan Deniz, Güven Murat Akpınar.

Özcan Deniz konser verecek

  • Ülkenin en büyük spor ve eğlence salonu olan Menora Mivtachim Arena'da düzenlenecek olan etkinlikte Özcan Deniz, Türkiye'den 20 müzisyen ile beraber bir konser gerçekleştirecek. Jerusalem Post'a göre Pazartesi sabahı satışa çıkan bu etkinliğe ait 10 bin adet bilet birkaç saat içinde tükendi. Bu yüzden organizatörlerin bu etkinliğin birkaç defa daha gerçekleştirilmesi için çabaladığı aktarıldı.

Çok fazla ilgi gördü

Jerusalem Post'a göre Pazartesi sabahı satışa çıkan bu etkinliğe ait 10 bin adet bilet birkaç saat içinde tükendi.

Gazete, "İsraillileri sersemleten Türk dizisi" başlığıyla yayımladığı makalede şu an ülkede hiçbir televizyon programının İstanbullu Gelin dizisi kadar ilgi görmediğini vurguladı.

Viva adlı televizyon kanalında İbranice altyazı ile yayımlanan dizinin hayranlarının beğendiği Facebook sayfasının 77 bin üyesi var. Dizi için Facebook'ta açılmış çok sayıda başka hayran sayfası da bulunuyor.

Aslı Ener, Dilara Aksüyek.
Aslı Ener, Dilara Aksüyek.
İpek Bilgin.
İpek Bilgin.

3. sezon yayında

Yapımcıları tarafından konusu, "Annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya'nın, karizmatik iş adamı Faruk'a aşık olup Bursa'daki konağa gelin gitmesiyle başlayan hikayesi" şeklinde özetlenen diziyi ele alan İsrailli televizyon yorumcuları, gelenek ve modernite arasındaki çatışmaların ele alınmasının ilgi gördüğü düşüncesinde.

Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği, başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver'in paylaştığı Star TVdizisi İstanbullu Gelin, aralarında Arnavutluk, Romanya, Hırvatistan, Bulgaristan, Bosna Hersek, Yunanistan, Gürcistan, Kazakistan, Karadağ, İsrail ve Angola gibi ülkelerin de bulunduğu 15'ten fazla ülkede gösteriliyor.

Başrol oyuncuları Aslı Enver ve Özcan Deniz İsrail'e gidecek.
Başrol oyuncuları Aslı Enver ve Özcan Deniz İsrail'e gidecek.

Türkiye ise uzun yıllardır dizi ihracatında ABD'nin arkasından gelen öncü ülkeler arasında yer alıyor.

Uluslararası Emmy Ödülleri'ne aday gösterilmişti

Başarılı olan dizi İstanbullu Gelin Uluslararası Emmy Ödülleri'ne gitmişti. Dizi ödül töreni i.in özel bir gragan hazırlamıştı. İşte o fragman;


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >