İstanbullu Gelin dizisi veda etti

Zengin ve güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip olan İstanbullu Gelin, 3 yıl boyunca ekran macerasını sürdürerek, dün gece final bölümüyle veda etti.
Zengin ve güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip olan İstanbullu Gelin, 3 yıl boyunca ekran macerasını sürdürerek, dün gece final bölümüyle veda etti.

Türkiye dizi sektörünün başarılı yapımlardan biri olan İstanbullu Gelin, 3 yıllık ekran macerasının ardından dün gece yayınlanan final bölümüyle ekrana veda etti.

Sadece Türkiye'de değil Ortadoğu ve Arap ülkelerinde de izlenen dizi, bitirme kararıyla izleyicilerini üzdü.

Final bölümündeki son sahnede tüm ekiple birlikte veda eden dizi izleyicilerine duygusal anlar yaşattı.

Dizinin başrol oyuncularından Aslı Enver sosyal medya hesabından veda yazısı yayınlarken, Özcan Deniz de çektiği bir video ile herkese teşekkür etti.

Star TV'nin başarılı yapımlarından olan İstanbullu Gelin dizisi ekran macerasını dün gece itibariyle sonlandırdı. Başrollerini Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin gibi oyuncuların paylaştığı dizi 3 yıldır ekranlardaydı.Kadrosu ve konusuyla dikkat çeken dizi ülke dışında da izleniyordu. Dün gece yayınlanan final bölümünde ise evin annesi, Esma karakterini canlandıran İpek Bilgin'in ölerek diziye veda etmesi duygusal anlara neden oldu.

Dizi ekibi ve oyuncular birlikte veda etti

İstanbullu Gelin'in final bölümünde anne karakterini canlandıran Esma'nın ölümünün ardından zaman atlaması yaşanarak 7 yıl sonrası ekrana geldi. Boranlar konakta hep birlikte yaşamaya devam ederken, İstanbullu Gelin karakterini canladıran Süreyya'nın 40. doğum gününü kutladılar.

Esma'nın ise ölmeden önce bir arkadaşına verdiği ve Süreyya'nın 40. doğum gününde teslim etmesini istediği mektup ortaya çıktı. Esma'nın mektubu herkesi duygulandırdı. Final son sahnesinde ise Boranlar bahçede keyif içinde yemek yerken, dizinin set ekibi ortaya çıkarak klasik vedaların dışında bir sahneye imza attılar. İstanbullu Gelin oyuncuları ve set ekibi final bölümünü hep birlikte kutladı. Bu anlar ekrana yansıdı.

İstanbullu Gelin ekibi ve oyuncuları son çekim gününde veda ederek hatıra fotoğrafı çektirdi
İstanbullu Gelin ekibi ve oyuncuları son çekim gününde veda ederek hatıra fotoğrafı çektirdi

Başrol oyuncusu Aslı Enver'den duygusal veda mesajı

Dizinin final sahnesindeki balonların fotoğrafını paylaşan Aslı Enver, duygusal bir mesaj yazdı. Enver, paylaşımında şunları söyledi:

"Bir gün unutursan kim olduğunu? Neden geldiğini tüm yolculuğu? Korkma dön bak ruhuna içindeki o çocuğa o hazır seni anlamaya, sarmaya. Kapat gözünü aç kalbini dinle o çocuğun sesini başla yeniden her gün başla yeniden. Kapak gözünü aç kalbini dinle delicesine o ritmini. Başla yeniden her gün başla yeniden. Gücün hep içinde gizli. dedi Süreyya. Ve öğrendiğim, hissettiğim, her şey için teşekkür ederim dedi Aslı. Canım ekip ve oyuncu arkadaşlarım hepinizi çok seviyorum. İstanbullu Gelin seyircisine sonsuz teşekkürler."

Ortadoğu ve Arap ülkelerinde de izleniyordu

İstanbullu Gelin dizisi, 3 yıllık ekran macerasında sadece Türkiye'de değil, İsrail gibi Ortadoğu ve Arap ülkelerinde de izleniyordu. Özellikle İsrail'de sevilen dizi, rekor kırdı. İsrail'de yayınlanan Jerusalem Post gazetesine göre "İsraillileri sersemleten Türk dizisi" başlığıyla yayımladığı makalede şu an ülkede hiçbir televizyon programının İstanbullu Gelin dizisi kadar ilgi görmediğini vurguladı.

Viva adlı televizyon kanalında İbranice altyazı ile yayımlanan dizinin hayranlarının beğendiği Facebook sayfasının 77 bin üyesi var. Dizi için Facebook'ta açılmış çok sayıda başka hayran sayfası da bulunuyor.

Dizinin başrol oyuncuları Aslı Enver ve Özcan Deniz
Dizinin başrol oyuncuları Aslı Enver ve Özcan Deniz

Özcan Deniz İsrail'de konser verdi

Özellikle İsrail'de büyük bir hayran kitlesi oluşan dizi için geçtiğimiz ay bir konser düzenlendi. İsrail'de haranları ile buluşan şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz Tel Aviv'de konser verdi. 11 bin kişinin katıldığı konserde 300 dolardan satılan biletler tükendi. Deniz'in İsrail'de konser vermesini istemeyen bazı gruplardan tepki geldi. Bu tepkilerden birini ise Türkiye ve Filistin halkı gösterdi. Aslı Enver ve şarkıcı Deniz'e sert eleştiriler yapan hayranları aynı zamanda diziyi de boykot etme kararı aldı.

Aslı Enver ve Özcan Deniz'in gittikleri İsrail konserinden çekilen bir kare
Aslı Enver ve Özcan Deniz'in gittikleri İsrail konserinden çekilen bir kare

Dizinin başrol oyuncuları bundan sonra ne yapacak?

Dizinin başrol oyuncuları Aslı Enver ve Özcan Deniz 3 yıldır içerisinde oldukları proje İstanbullu Gelin ile birlikte şimdilik ekranlara veda etti. Deniz, ''Yeni bir projede görüşmek üzere'' derken, Enver'in şarkıcı Murat Boz ile evlilik hazırlıklarına hız vereceği öğrenildi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >