İstanbullu Gelin için bambaşka biri oldu!

İstanbullu Gelin
İstanbullu Gelin

Usta oyuncuyu görenler tanıyamıyor! İstanbullu Gelin için bambaşka biri oldu.

Star TV'nin fenomen dizisi İstanbullu Gelin'in 3'üncü sezonunda kadroya dahil olan Meral Çetinkaya'nın yeni tarzını görenler, usta oyuncuyu tanımakta zorlandı.

Tarzının dışına çıktı!
Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği, başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver'in paylaştığı İstanbullu Gelin dizisinin 3. sezonunda kadroya dahil olan Meral Çetinkaya'nın yeni imajı, çok konuşulacağa benziyor. Alışık olunan tarzının dışına çıkan Çetinkaya, Esma'nın yılladır görüşmediği görümcesi Ülfet Kavaklı'yı canlandıracak.
Tarzının dışına çıktı! Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği, başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver'in paylaştığı İstanbullu Gelin dizisinin 3. sezonunda kadroya dahil olan Meral Çetinkaya'nın yeni imajı, çok konuşulacağa benziyor. Alışık olunan tarzının dışına çıkan Çetinkaya, Esma'nın yılladır görüşmediği görümcesi Ülfet Kavaklı'yı canlandıracak.
10 kişilik ekiple çalıştı!
Ekranların sevilen dizisi İstanbullu Gelin için imaj değiştiren Meral Çetinkaya'ya tarz değiştirmesi konusunda 10 kişilik kostüm ve aksesuar ekibi yardımcı oldu. Kıyafetlerde özel tasarım ürünleri tercih ederken, aksesuarlarda iddialı seçimler öne çıktı.
10 kişilik ekiple çalıştı! Ekranların sevilen dizisi İstanbullu Gelin için imaj değiştiren Meral Çetinkaya'ya tarz değiştirmesi konusunda 10 kişilik kostüm ve aksesuar ekibi yardımcı oldu. Kıyafetlerde özel tasarım ürünleri tercih ederken, aksesuarlarda iddialı seçimler öne çıktı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >