Jet kazasında hayatını kaybeden Mina Başaran'ı nişanlısı unutmadı

Mina Başaran ve nişanlısı Murat Gezer.
Mina Başaran ve nişanlısı Murat Gezer.

Geçtiğimiz yıl uçak kazasında hayatını kaybeden Mina Başaran'ı nişanlısı unutmuyor. En son ölümünün birinci yılında nişanlısı için gazetelere ilan veren Murat Gezer'den bir hamle daha geldi. Gezer nişanlısının anısını yaşatmak için sanatçı Fırat Engin ile görüşerek bir tablo yaptırdı.

İş adamı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran geçen yıl Mart ayında arkadaşlarıyla Dubai'ye gitmişti. En yakın 11 arkadaşıyla tatile giden Başaran dönüşte İran'da uçağın düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Mürettebattan kurtulanın olmadığı kazada iki kadın kaptan bulunuyordu. Mina Başaran geride nişanlısı Murat Gezer'i bıraktı. Gezer ise nişanlısını bir an bile unutmuyor.

Tablo yaptırdı

Murat Gezer, geçen yıl bekarlığa veda partisi için gittiği Dubai'den dönerken düşen jette 8 arkadaşıyla birlikte hayatını kaybeden Mina Başaran'ın acısını yaşamaya devam ediyor.İş adamı Gezer, Başaran'ın anısına bir tablo yaptırdı.

Meleğim diye sevdiği nişanlısının hatıralarıyla yaşamına devam eden Murat Gezer, Mina Başaran'ın ölümünün birinci yılında çok anlamlı bir girişimde bulundu. İş insanı, düğünden bir ay önce hayata veda eden nişanlısının hatırasını yaşatmak için sanatçı Fırat Engin ile görüştü.

Mina Başaran İran'da düşen jet sonucu hayatını kaybetti.
Mina Başaran İran'da düşen jet sonucu hayatını kaybetti.

Vefalı nişanlı

Takvim'in haberine göre; Murat Gezer, Fırat Engin'e nişanlısıyla hayattayken geçirdiği güzel anları aktardı. Murat Gezer'in hafızasındaki her güzel hatırayı tek tek not alan sanatçı da ikilinin büyük aşkını eserine yansıttı. Fırat Engin, Murat Gezer'in Mina Başaran'la anılarından yola çıkarak 'Bellek Frekansları' adlı tablosunu hayata geçirdi. Gezer de geçen günlerde tabloyu satın alıp evinin başköşesine astı.

Murat Gezer'in yaptırdığı tablo.
Murat Gezer'in yaptırdığı tablo.

Murat Gezer, hayata erken veda eden nişanlısına vefasını bir kez daha gösterdi. Bu arada iyi kalbiyle gönülleri fetheden Mina Başaran'ın ismini, ailesi de sahibi oldukları hangara ve tasarım tekneye vermişlerdi.

Mina Başaran babasının işleriyle ilgileniyordu.
Mina Başaran babasının işleriyle ilgileniyordu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >