Joker sahneye çıkıyor: İlk gösterim Filmekim'inde yapılacak

Joker karakterini başarılı oyuncu Joaqhin Phoenix oynuyor
Joker karakterini başarılı oyuncu Joaqhin Phoenix oynuyor

Todd Phillips‘in yönettiği, başrollerini Joaquin Phoenix, Robert De Niro'nun paylaştığı ve herkesin merakla beklediği Joker filmi vizyon tarihinden önce Filmekimi‘nde gösterilecek.

● 3-13 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan etkinliğin açılış akşamındaki ilk gösterim Atlas Sineması‘nda 21.30’da gerçekleşecek.

● 28 Eylül’de Biletix üzerinden bilet satışları başlayacak olan etkinliğin, İKSV üyelerine özel biletleri ise bugün satışa çıktı.

Neredeyse bir yıldır sinema gündeminin en çok konuşulan filmleri arasında yer alan Joker, son dönemin en çok merak edilen projelerinden biri konumunda yer alıyor.

Joker filmi Türkiye'de 4 Ekim tarihinde vizyona giriyor
Joker filmi Türkiye'de 4 Ekim tarihinde vizyona giriyor

2018 yılında You Were NeverReally Here'da sergilediği performansla hayran bırakan JoaquinPhoenix, filmde Joker karakterini canlandırıyor. Phoenix ile birlikte RobertDe Niro, Zazie Beetz, Shea Whigham, Bill Camp ve Marc Maron gibi önemli oyuncuları bünyesinde barındıran Joker, son dönemin en iddialı yapımlarından biri.

Venedik Film Festivali‘ndeki dünya prömiyerinde 8 dakika boyunca ayakta alkışlanan, Altın Aslan ödülüne layık görülen ve birçok eleştirmenden tam not alan filmin, festivalin açılış filmi olarak seçilmesi şaşırtmadı. Filmin Türkiye’de vizyona gireceği tarih ise 4 Ekim 2019, yani açılış gösteriminden spoiler almak istemiyorsanız sadece bir gün dayanmanız gerekiyor.

Joker fragman analizi

Fragmandan gördüğümüz kadarıyla Joker filmi tam da beklendiği gibi inanılmaz karanlık bir atmosfere sahip olacak. Hatta biraz rahatsız edici bir yapısı olduğu bile söylenebilir.

Filmde canlı renkler, şakalar veya aksiyon dolu sahneler görmek mümkün değil. Bunun yerine yalnızca tek bir karaktere ve onun ilginç değişimine odaklanıldığını görüyoruz.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >