Kadın dizisi İspanya'nın en ünlü kanalında yayınlanmaya başlıyor

Kadın
Kadın

● Japonya'da yayınlanan Woman isimli dizinin Türkiye versiyonu olan Kadın Türk televizyonlarında son döneme damgasını vuran yapımlardan olmayı başardı.

● Türkiye'de milyonlarca seyircinin ilgisini çeken dizinin başarısı birçok yabancı ülkede de yankı uyandırdı.

● Sina Koloğlu'nun köşe yazısında yer verdiği habere göreyse, Kadın dizisi gelecek sezon İspanya'nın en ünlü kanallarından Nova'da yayınlanmaya başlıyor.

Başrollerini Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar’ın paylaştığı dram türündeki dizinin 3. Sezonunun Eylül ayında izleyiciyle buluşması bekleniyor. Hatırlanacağı üzere dizi, Japon yapımı “Woman” dizisinden uyarlandı.

Türkiye'de yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren reyting sıralamalarında hep ilk 3'te yer alan dizinin başarısı aslında anlattığı hikaye ve bu hikayeyi benimseyen başarılı oyuncu kadrosuna borçlu.

Kadın dizisi daha öncesinde de Japonya'da bir ödül almıştı
Kadın dizisi daha öncesinde de Japonya'da bir ödül almıştı

Kadın dizisi Avrupa'ya ihraç edilen dizilerimiz arasında yerini alıyor

Türk dizi sektörü genel hatlarıyla birçok ülkede ilgiyle takip edilse de Latin Amerika, Balkanlar ve Arap ülkelerine nazaran Avrupa'da daha az izleyici kitlesine sahip oluyor. Kadın dizisi bu istatistiği de değiştirme yolunda önemli bir işe imza atmaya hazırlanıyor. Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu'nun 19 Ağustos 2019 tarihli köşe yazsında yer verdiği habere göre Kadın dizisi, İspanya'nın en ünlü kanallarından Novaekranlarında yayınlanmaya hazırlanıyor.

Kadın dizisi başrol oyuncuları, Özge Özpirinççi, Caner Cindoruk
Kadın dizisi başrol oyuncuları, Özge Özpirinççi, Caner Cindoruk

Oyuncular İspanya'da set ziyaretine bile gitti

Kadın dizisinin Türkiye uyarlamasında başrolü paylaşan Özge Özpirinççi ve Caner Cindoruk dizinin İspanya'da yayınlanacak olmasından dolayı bir takım ziyaretler için İspanya'ya gitti. Burada bir televizyon kanalının paneline katılan başarılı oyuncular Türk dizi sektörü ve Kadın dizisi hakkında detaylı demeçler verdi. Cindoruk Kadın dizisinin başarısını şu sözlerle açıkladı:

Toplumsal konulara değiniyoruz
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >