Kahve sipariş etti, bir yudum alınca neye uğradığını şaşırdı!

Sarah Douglas
Sarah Douglas

Amerika'nın en ünlü fast food zincirlerinden birinde kahve sipariş eden 8 aylık hamile kadın, kahvesinden bir yudum alınca neye uğradığını şaşırdı!

Amerika'nın en ünlü fast food zincirlerinden McDonald's, Kanada'daki bir şubesinde kahve sipariş eden 8 aylık hamile bir kadına temizlik solüsyonu verildiğinin ortaya çıkmasının ardından özür diledi.

Bir yudum aldı, olanlar oldu!
Kanada'nın Alberta eyaletinde yaşanan olayda, bebek bekleyen Sarah Douglas bir latte kahve siparişi verdi; ancak Douglas kahveden bir yudum aldığında şaşkınlığa uğradı. Bardağın içindeki kahverengi sıvı, ne kahve ne de süttü.
Bir yudum aldı, olanlar oldu! Kanada'nın Alberta eyaletinde yaşanan olayda, bebek bekleyen Sarah Douglas bir latte kahve siparişi verdi; ancak Douglas kahveden bir yudum aldığında şaşkınlığa uğradı. Bardağın içindeki kahverengi sıvı, ne kahve ne de süttü.
''Yeni bir kahve ister misiniz?''
Sarah Douglas, seyir halindeki aracını kenara çekti ve ağzındaki sıvıyı tükürdü. McDonald's'a geri dönen Douglas, çalışanlardan yöneticilerini çağırmalarını istedi. Lethbridge News yerel gazetesine konuşan kadın, yöneticinin "Yeni bir kahve ister misiniz?" diye sorduğunu, onlara 'Tabii ki hayır, bu kabul edilemez' dediğini açıkladı.
''Yeni bir kahve ister misiniz?'' Sarah Douglas, seyir halindeki aracını kenara çekti ve ağzındaki sıvıyı tükürdü. McDonald's'a geri dönen Douglas, çalışanlardan yöneticilerini çağırmalarını istedi. Lethbridge News yerel gazetesine konuşan kadın, yöneticinin "Yeni bir kahve ister misiniz?" diye sorduğunu, onlara 'Tabii ki hayır, bu kabul edilemez' dediğini açıkladı.
Kahve yerine deterjan ikram ettiler!
Şube yetkilisi Dan Brown ise, yazılı bir açıklamayla yaşananlardan dolayı özür diledi. Brown, kahve makinesinin her sabah olduğu gibi temizlik solüsyonuyla temizlendiğini; ancak Douglas'ın lattesi hazırlanırken makinedeki süt borusunun solüsyondan geri sökülmediğini açıkladı. "Temizlik prosedürlerinin yeniden gözden geçirilmesi için hızla harekete geçtik" diyen Brown, makinelerde temizlik sonrası hazne borularının doğru yerleştirilmesi için bilgilendirici ek işaretler yerleştireceklerini açıkladı.
Kahve yerine deterjan ikram ettiler! Şube yetkilisi Dan Brown ise, yazılı bir açıklamayla yaşananlardan dolayı özür diledi. Brown, kahve makinesinin her sabah olduğu gibi temizlik solüsyonuyla temizlendiğini; ancak Douglas'ın lattesi hazırlanırken makinedeki süt borusunun solüsyondan geri sökülmediğini açıkladı. "Temizlik prosedürlerinin yeniden gözden geçirilmesi için hızla harekete geçtik" diyen Brown, makinelerde temizlik sonrası hazne borularının doğru yerleştirilmesi için bilgilendirici ek işaretler yerleştireceklerini açıkladı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >