Kanseri yenen minik yüreğe, Haluk Levent'ten büyük jest!

Haluk
Haluk

Bakırköy Belediyesi ve Ahbap Derneği tarafından düzenlenen “Harika Parmaklar” klasik müzik konseri Bakırköy Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi’nde yapıldı. Kanseri yenen küçük Beyza, ünlü sanatçı Haluk Levent ile Aşık Veysel’in unutulmaz eseri Uzun İnce Bir Yoldayım türküsünü seslendirdi.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu ve Ahbap Derneği Başkanı ünlü sanatçı Haluk Levent’in de izlediği konserde, Bakırköy Belediyesi’nde piyano dersleri alan aralarında engelli çocukların da bulunduğu çocuklar sahneye çıkarak büyük alkış alan performanslarını sundu.

''Bir hayalimi gerçekleştirdim''

                                    
                                    Konserin en anlamlı anı ise; gördüğü tedavinin ardından kanseri yenen küçük Beyza’nın ünlü sanatçı Haluk Levent ile Aşık Veysel’in unutulmaz eseri Uzun İnce Bir Yoldayım türküsünü beraber seslendirmesi oldu. Beyza, ''Bir hayalimi gerçekleştirdim. Çok mutluyum'' derken; ünlü sanatçı Haluk Levent, ''Ahbap Derneği olarak böylesine anlamlı sosyal faaliyetlere destek vermekten mutluluk duyuyoruz. Beyza’nın gözlerindeki mutluluk parıltısını görmek beni de çok mutlu etti'' açıklamasında bulundu. .
''Bir hayalimi gerçekleştirdim'' Konserin en anlamlı anı ise; gördüğü tedavinin ardından kanseri yenen küçük Beyza’nın ünlü sanatçı Haluk Levent ile Aşık Veysel’in unutulmaz eseri Uzun İnce Bir Yoldayım türküsünü beraber seslendirmesi oldu. Beyza, ''Bir hayalimi gerçekleştirdim. Çok mutluyum'' derken; ünlü sanatçı Haluk Levent, ''Ahbap Derneği olarak böylesine anlamlı sosyal faaliyetlere destek vermekten mutluluk duyuyoruz. Beyza’nın gözlerindeki mutluluk parıltısını görmek beni de çok mutlu etti'' açıklamasında bulundu. .
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >