Kardeş Payı dizisiyle ünlenen o oyuncu İstanbullu Gelin dizisinde rol almaya başladı

Kardeş Payı dizisiyle ünlenen o oyuncu İstanbullu Gelin dizisinde rol almaya başladı

Ünlü oyuncuyu görenler, ilk bakışta tanımakta güçlük çekiyor.

Başrollerinde Özcan Deniz ve Aslı Enver'in yer aldığı İstanbullu Gelin dizisine yeni bir karakter dahil oldu. Dizide Defne Samyeli'nin canlandırdığı Siren karakterinin ani bir kararla evlendiği Boğaç karakterini canlandıran oyuncuyu, seyirci ilk bakışta tanınmakta zorlanıyor.

Bohaç karakterini oynayan kişinin Kardeş Payı dizisinde Deniz karakterini canlandıran genç oyuncu Kadir Polatçı olduğunu öğrenenler oldukça şaşırıyor.

Kadir Polatçı hakkında
30 Eylül 1988 İstanbul/Bakırköy doğumlu olan Polatçı, aslen Sivaslıdır. Şimdiye dek pek çok kısa film çekmiş ve Aşkın Zamanı, Arka Sıradakiler, Arka Sokaklar gibi çeşitli yapımlarda rol almıştır.
Tanınması ve sevilen bir karakter olmasındaki en büyük etken Kardeş Payı dizisinde Deniz karakterini canlandırmış olmasıdır. Dizide Feyza ( Seda Bakan ) karakterinin aşık olduğu kişi olan Deniz, başarılı oyunculuğu sayesinde kısa süre içinde geniş bir hayran kitlesi edinmiştir.
Kadir Polatçı hakkında 30 Eylül 1988 İstanbul/Bakırköy doğumlu olan Polatçı, aslen Sivaslıdır. Şimdiye dek pek çok kısa film çekmiş ve Aşkın Zamanı, Arka Sıradakiler, Arka Sokaklar gibi çeşitli yapımlarda rol almıştır. Tanınması ve sevilen bir karakter olmasındaki en büyük etken Kardeş Payı dizisinde Deniz karakterini canlandırmış olmasıdır. Dizide Feyza ( Seda Bakan ) karakterinin aşık olduğu kişi olan Deniz, başarılı oyunculuğu sayesinde kısa süre içinde geniş bir hayran kitlesi edinmiştir.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >