Kate Middleton sürekli 'kendini' yaralıyor

​İngiliz Kraliyet gelini Cambridge Düşesi Kate Middleton.
​İngiliz Kraliyet gelini Cambridge Düşesi Kate Middleton.

İngiliz Kraliyet gelini Cambridge Düşesi Kate Middleton, sakarlıkları ile gündeme gelmeye başladı. İngiltere Kraliyeti'nin gözbebeği olarak anılan Düşes, basına yansıyan fotoğraflarında sık sık parmaklarında yara bandıyla görülüyor. Middleton, son olarak Chelsea Flower Show etkinliğinde yine parmağındaki bantla dikkat çekti.

İngiliz Kraliyet gelini Cambridge Düşesi Kate Middleton, Kraliçe'nin gözbebeği olarak biliniyor. Prenses Diana'ya benzeyen tarzı ile herkesin dikkatini çekmeyi başaran Middelton Prens William ile 8 yıllık evli. Bu evlilikten 2 çocuğu bulunan Düşes şu sıralar sakarlıkları ile gündemde.

Elinde hep yara bandı var

En son Chelsea Flower Show etkinliğinde kendi bahçesinde objektiflere yansıyan Cambridge Düşesi Kate Middleton, fotoğrafa dikkatli bakıldığında parmağında yara bandıyla görüldü. Bu, Düşes’in objektiflere takılan ilk yara bantlı fotoğrafı değildi.

Düşes şu sıralar sakarlığıyla gündemde.
Düşes şu sıralar sakarlığıyla gündemde.
Kate Middleton sık sık ellerini yaralıyor.
Kate Middleton sık sık ellerini yaralıyor.

Bahçe işlerine meraklı

Daha önce de pek çok kez yara bantlı elleriyle objektiflere yansıyan Düşes'in etrafında onca yardımcısı olmasına rağmen nasıl olup da ellerini yaralayacak kadar ev ya da bahçe işlerine müdahil olduğu İngiliz gazetelerinde sorulan bir soru.

Oysa bahçe işleriyle uğraşmayı sevdiği bilinen Middleton'ın, kendi isteğiyle çiçekleri budayıp çim biçtiği, bu nedenle sık sık bahçe kazaları yaptığı söyleniyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >