Kate Middleton'dan Meghan Markle'a tavsiye: 'Önemli olan hatalardan ders çıkarabilmek'

Cambridge Düşesi Catherine Middleton ve Sussex Düşesi Meghan Markle.
Cambridge Düşesi Catherine Middleton ve Sussex Düşesi Meghan Markle.

Amerikalı eski oyuncu Meghan Markle, İngiliz Kraliyet Ailesi'nin veliahdı Prens Harry ile evlendiği günden beri problem yaşıyor.

Sarayda hatta ülkede istenmeyen 'gelin' ilan edilen Meghan, Güney Afrika'ya yerleşerek İngiltere'den ayrılmak istiyor.

Ancak, Markle'ın son zamanlarda yaşadığı sıkıntılardan kurtulmak için Kate Middelton'dan tavsiyeler aldığı öğrenildi. İkilinin uzun süredir arasının açık olduğu biliniyordu.

Meghan Markle, Prens Harry ile evlendikten sonra İngiltere'de yaşamaya başladı. Ancak Meghan'ın kraliyete ayak uydurabildiği söylenemez. Sürekli sorun yaşayan ve ailenin istenmeyen üyesi ilan edilen Markle'a destek Kate Middelton'dan geldi.

İkilinin uzun süredir arasının açık olmasına rağmen Middelton tecrübelerini Meghan Markle ile paylaşarak ona tavsiyeler verdi. Kraliçe'den sonra tahta en yakın isim olan Düşes Kate Middleton, İngiliz halkı tarafından da çok seviliyor.

Kate Middleton'dan saray yaşamına dair tavsiyeler

Kate Middleton ile Meghan Markle uzun süredir yaşadıkları problemlerle gündeme geliyordu. Ancak Middelton'ın Markle'a destek olmaya başladığı ve ona kraliyetle ilgili tavsiyeler verdiği söylendi.

İkilinin arasında geçtiği iddia edilen konuşma, İngiliz medyasının gündemine yerleşti. Yazar ve emekli kraliyet uzmanı gazeteci Phil Dampier, tecrübeli kraliyet gelini Kate Middleton, Meghan Markle’a saray yaşamına dair tavsiyelerde bulunduğunu iddia etti.

Markle, bir süre önce eşiyle birlikte çıktığı Afrika seyahati sırasında çekilen belgeselde, medya baskısına maruz kaldığını anlatarak bu durumun onu çok üzdüğünü belirtmişti.

Prens Harry de bu belgeselden hemen önce bir açıklama yaparak, "Annesinin ölümünde basın ilgisinin payı olduğunu, aynı durumun karısının başına gelmesine izin vermeyeceğini" belirtmişti.

'Yoluna devam et'

Meghan Markle hem basınla hem de saray içinde sürekli sorunlar yaşıyor. Markle'ın bu sorunlardan kurtulmak için 'arasının açık olduğu' bilinen Kate Middleton'dan tavsiyeler almaya başladığı belirtildi.

İddiaya göre Middleton, göz önünde olduğu için baskı altında hisseden Meghan Markle'a kendisi de dahil olmak üzere ailedeki herkesin basının baskısı yüzünden zor günler geçirdiğini belirterek, "Önemli olan hatalardan ders çıkarmak, yoluna devam etmek" dediği belirtildi.

Kate Middelton'da bir zamanlar basının hedefindeydi

Kate Middelton'da Prens William ile evlenmeden önce basının hedefindeydi. Prens William ile bir dargın bir barışık giden özel hayatı evlilik sürecine kadar sürekli konuşulup, eleştirilmişti. Çalıştığı işi bıraktığı için tembel damgası da yiyen Middleton, sessiz kalmayı tercih ederek herhangi bir şikayette bulunmamıştı.

Kate Middleton, Meghan'a karşı örnek olarak gösteriliyor.
Kate Middleton, Meghan'a karşı örnek olarak gösteriliyor.

İngiltere'deki kadın milletvekillerinden Meghan'a destek geldi

İngiltere’de farklı partilerden 72 kadın milletvekili, Meghan Markle’a karşı yürütülen medya baskısına itirazlarını dile getiren bir açık mektup yayımladı.

Farklı siyasi görüşteki milletvekilleri, Markle’ı, ''Tatsız ve yanıltıcı haberlerle dolu ulusal gazetelerin sizi, karakterinizi ve ailenizi rahatsız etmesine karşı duruyoruz'' denilen mektupla destekledi. Ancak Markle'ın belgesel için yaptığı bu röportajı samimi bulmayan bir kesim de var.

Üstelik Meghan'ı eleştiren bu kesim konuşmaların Prenses Diana'nın verdiği röportajlardan alındığını söylüyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >