Kemal Sunal'ın eşinden duygusal paylaşım: Acı hala taptaze

Gül Sunal, Ezo Sunal, Kemal Sunal ve Ali Sunal
Gül Sunal, Ezo Sunal, Kemal Sunal ve Ali Sunal

Yeşilçam'ın güldüren yüzü Kemal Sunal, 19 yıl önce aramızdan ayrıldı. Bir film çekimi için Trabzon'a gidecek olan Sunal, havaalanında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Ölüm yılında ailesi ve sevenleri tarafından unutulmayan oyuncunun eşinden duygusal bir paylaşım geldi. Usta oyuncu Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşarak, ''Bu fotoğrafı 19 yıl önce 3 Temmuz'da yakama iğnelediler. Fotoğraf o günden beri cüzdanımda. Biraz eskidi rengi soldu ama acı hala taptaze yepyeni'' dedi. Herkesi duygulandıran Sunal'ın bu gönderisini çocukları Ezo ve Ali Sunal ise kendi kişisel medya hesaplarından paylaştı.

Usta oyuncu Kemal Sunal, Yeşilçam'ın güldüren yüzü olarak karşımıza çıktı. Yaptığı tiplemeler sayesinde komedi oyunculuğuna yeni bir soluk getiren Sunal, her filmiyle ayrı sevildi.

Bundan tam 19 yıl önce uçağa bineceği sırada kalp krizi geçiren usta oyuncu hayatını kaybetti. Uçak korkusu olduğu bilinen Kemal Sunal, bir film çekimi için Trabzon'a gidiyordu. Sunal'ı ölüm yıldönümünde ailesi ve sevenleri unutmadı.

Kemal Sunal'ın eşinden duygusal paylaşım

Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal, efsane oyuncunun 19'uncu ölüm yıldönümünde sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu. Sunal'ın Acım hala taptaze paylaşımına başta çocukları Ezo ve Ali Sunal'danolmak üzere pek çok yorum geldi.

Usta oyuncunun cenaze töreninde yakalara takılan fotoğrafı paylaşan Gül Sunal, "Bu fotoğrafı 19 yıl önce 3 Temmuzda yakama iğnelediler... Fotoğraf o günden beri cüzdanımda. Biraz eskidi rengi soldu ama acı hala taptaze yepyeni..." dedi.

Ezo ve Ali Sunal babalarını unutmadı

Yeşilçam’ın efsanesi Kemal Sunal’ın çocukları Ezo Sunal ve Ali Sunal babasının 19. ölüm yıldönümü dolayısıyla bir paylaşımda bulundu.

Ezo Sunal, Instagram hesabından Kemal Sunal’ın bir fotoğrafını paylaşarak şu satırlara yer verdi:

"Babamın ölümsüzlüğü bulduğu gün bugün. 19 yıl sonra 3 yaşında hayranları varsa bunun başka açıklaması olamaz. O ölümsüz… Mesaj kutumu dolduran tüm güzel insanlara ayrıca teşekkürler, biz de kocaman bir aileyiz babamın sayesinde.Bu fotoğrafı 19 yıl önce 3 Temmuz’da yakama iğnelediler. Fotoğraf o günden beri cüzdanımda. Biraz eskidi rengi soldu ama acı hâlâ taptaze yepyeni" dedi.

Annesi Gül Sunal'ın gönderisini paylaşan Ali Sunal ise,

''Seni seviyorum babam... #KemalSunal #Repost @gullsunal with @get_repost・・・Bu fotoğrafı 19 yıl önce 3 Temmuzda yakama iğnelediler ...Fotoğraf o günden beri cüzdanımda ..Biraz eskidi rengi soldu ama acı hala taptaze yepyeni..'' dedi.

Kemal Sunal'ın ölüm anına dair detaylar

Kemal Sunal'ın bindiği Trabzon uçağının Kabin Amiri Dilek Demirel de uçağa ilk gelen yolculardan birinin oyuncu Kemal Sunal olduğunu anlatarak,

''Kendisine günaydın, ne için gidiyorsunuz diye sorduğumda, çekime gidiyoruz. Batum’a gideceğiz, ekibimizle beraberiz dedi. Son derece neşeliydi. Ne kadar sürer diye sordu bana, 1 saat 40 dakika sürmesi lazım diye söyledim. Yerine geçti” dedi.

'Kemal Sunal baygınlık geçiriyor'

Kemal Sunal’ın, asıl koltuğunun 1-D olduğunu ancak, 4-D numaralı koltuğa oturduğunu belirten Demirel, ''Grup halinde oldukları için hepsi karışık şekilde oturdular, neşelilerdi. Bir bardak su rica etti, onu içti. Gazete okumaya başladı. O sırada kapıyı kapattık. Tam harekete başladığımız sırada, elinde gazete olduğu halde başı yan tarafa düştü yavaşça. Hatta arkadaşımız şaka yaptığını zannetmiş. Çünkü son derece neşeli, doğaldı. Durumunda bir anormallik söz konusu değildi. Derhal ön tarafa koşup kaptana haber verdim. Kemal Sunal baygınlık geçiriyor dedim. Hemen anons yaptım. Uçakta doktor var mı diye. Ancak doktor yoktu” dedi.

Kemal Sunal, 2000 yılında hayatını kaybetti
Kemal Sunal, 2000 yılında hayatını kaybetti

'Yanında oğlu vardı'

Demirel, Sunal’ın durumuna baktığında iyi olmadığını gözlemlediği için tekrar kokpite gittiğini ve uçağı durdurularak bir ambulans çağrılmasını teklif ettiğini ifade ederek, “Uçak henüz piste çıkmamıştı, geri döndük. 2 dakika içinde kaptanımız yanımıza geldi. O gelene kadar gerekli müdahalelere yapmaya çalıştık. Havalandırmalar açıldı, boynunu açtık. Yanında oğlu vardı, o derhal nefes vermeye çalıştı” diye konuştu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >