Ketçabı az bulan müşteri, restoran müdürüne saldırdı

Aldığı hizmetten memnun kalmayan müşteri, restoran müdürüne saldırdı.
Aldığı hizmetten memnun kalmayan müşteri, restoran müdürüne saldırdı.

Kaliforniya'da bir McDonald's şubesinde sipariş veren genç kadın, daha fazla ketçap istediğini belirtmek için çalışanların bölümüne girdi. Ketçabı alamayan kadın McDonald's müdürünü boğmaya çalıştı.

Kaliforniya polisi sipariş torbasındaki ketçap miktarını az bulduğu için McDonald's şube müdürüne saldıran kadını arıyor. Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde arabaya servis alan müşteri, daha fazla ketçap istemek için çalışanların kullandığı arka kapıdan restorana girdi.

Önce yumrukladı, ardından boğmaya çalıştı

Kendisine müdahale ederek çalışanlara ait olan bölümden çıkmasını isteyen ve ketçabı vermeyen restoran müdürünü önce yumrukladı, ardından ise boğmaya çalıştı. Bu sırada duruma müdahale eden bir çalışanın, genç kadının saldırısını savuşturmayı başardığı öğrenildi.

Saldırganın 20-25 yaşlarında olduğu tahmin ediliyor

                                    Sputnik'in haberine göre; polis gri pantolon ve pembe bir tişört giyen kadının bulunabilmesi için videodan alınan bazı fotoğrafları kamuoyuyla paylaştı. Polis bu kişiye ulaşarak şüpheliyi bulmayı umuyor. Saldırganın 20-25 yaşlarında olduğu tahmin ediliyor.
Saldırganın 20-25 yaşlarında olduğu tahmin ediliyor Sputnik'in haberine göre; polis gri pantolon ve pembe bir tişört giyen kadının bulunabilmesi için videodan alınan bazı fotoğrafları kamuoyuyla paylaştı. Polis bu kişiye ulaşarak şüpheliyi bulmayı umuyor. Saldırganın 20-25 yaşlarında olduğu tahmin ediliyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >