Kibariye'den isyan: Ben şerefli bir kadınım

Kibariye
Kibariye

Ünlü şarkıcı Kibariye, önceki gün Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Festivali’nde sahne aldı. Şarkıcı, konser alanına boşanacağı iddia edilen eşi Ali Küçükbalçık'la geldi.

Ünlü şarkıcı Kibariye, Kırşehir’de düzenlenen Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Festivali’nin ikinci gününde sahneye çıktı. Festivale boşanacağı iddia edilen eşi Ali Küçükbalçık’la gelen sanatçı, “Ben şerefli bir kadınım” diye isyan etti.

Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık
Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık

Hayranlarıyla dertleşen şarkıcı, Küçükbalçık’la boşanacağı iddialarının asılsız olduğunu açıkladı. Annesi Makbule Tokmak’ın kendisinin boşanmasını istediği haberlerinin de gerçeği yansıtmadığını belirten Kibariye, “Son zamanlarda benim için annem için yazılanlardan çok rahatsız oldum. Ben boşanmıyorum. Annem benim yuvamın dağılmasını istemez çok üzülür. Benim boyumca kızım var. Uzun süren bir evliliğim ve 50 senedir sahnedeyim. Annem beni ve yedi kardeşimi çok güzel yetiştirdi. Ben şerefli, namuslu bir kadınım. Benim hakkımda çıkan haberlerin hepsi yalan. Benden duymadan hiçbir şeye inanmayın” açıklamasında bulundu.

Kibariye
Kibariye

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >