Konserde gergin anlar! Yumruk yumruğa kavga ettiler

Yıldız
Yıldız

Yıldız Tilbe'nin konserinde kavga çıktı! Seyirci ve güvenlik görevlilerinin arasında çıkan tartışmada, yumruklar havada uçuştu.

Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe'nin Ankara Etimesgut'ta verdiği konserde, güvenlik görevlileri ve seyirciler arasında kavga çıktı.

Tilbe'nin konseri sırasında seyirciler ve güvenlik görevlileri arasında yaşanan kavga, vatandaşlar tarafından görüntülendi. Kavganın neden çıktığı ise, henüz bilinmiyor.


Yeni sezonda Yıldız Tilbe yok!

                                    Geçtiğimiz sene Tv 8'de yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyeliği yapan Yıldız Tilbe, bu sene kadrodan çıkartıldığını sosyal medya hesabından duyurmuştu. Attığı tweetle ayrıldığını doğrulayan Tilbe, "O Ses'te yokmuşum, olsun. Teşekkür eder başarılarının devamını dilerim" dedi. Olayın üzerine sessizliğini koruyan Acun Ilıcalı ise, Tilbe'yi her yerden sildi.
Yeni sezonda Yıldız Tilbe yok! Geçtiğimiz sene Tv 8'de yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyeliği yapan Yıldız Tilbe, bu sene kadrodan çıkartıldığını sosyal medya hesabından duyurmuştu. Attığı tweetle ayrıldığını doğrulayan Tilbe, "O Ses'te yokmuşum, olsun. Teşekkür eder başarılarının devamını dilerim" dedi. Olayın üzerine sessizliğini koruyan Acun Ilıcalı ise, Tilbe'yi her yerden sildi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >