Küçük prenses gazetecilere öyle bir şey söyledi ki, herkes şaşırıp kaldı!

kraliyet
kraliyet

İngiliz kraliyet ailesinin en küçük üyelerinden olan Prenses Charlotte, gazetecilere söylediği sözlerle olay yarattı!

İngiliz kraliyet ailesinin en küçük üyelerinden olan Prenses Charlotte, annesi Kate Middleton ve amcası Prens Harry'nin yeni karısı Meghan Markle'dan rol çaldı. 3 yaşındaki Prenses Charlotte, geçen hafta küçük kardeşi Prens Louis için düzenlenen vaftiz töreninin en çok dikkat çeken katılımcılarından biri oldu.

Babasının elinden tutarak gitti
Doğduğundan beri kamera karşısında olan Prenses Charlotte, St James Sarayı'ndaki şapelde düzenlenen törene babası Prens William'ın elinden tutarak gitti.
Babasının elinden tutarak gitti Doğduğundan beri kamera karşısında olan Prenses Charlotte, St James Sarayı'ndaki şapelde düzenlenen törene babası Prens William'ın elinden tutarak gitti.
''Siz gelmiyorsunuz!''
Tören programına ait kitapçığı taşıyan Prenses Charlotte, fotoğraflarını çeken gazetecilerle de ilginç bir diyalog kurdu. Fotoğrafları çekilirken yüzündeki ciddi ifadeyi bozmayan küçük kız, hiç beklenmedik bir anda gazetecilere "Siz gelmiyorsunuz" diye seslendi ve uzun bir bakış attı.
''Siz gelmiyorsunuz!'' Tören programına ait kitapçığı taşıyan Prenses Charlotte, fotoğraflarını çeken gazetecilerle de ilginç bir diyalog kurdu. Fotoğrafları çekilirken yüzündeki ciddi ifadeyi bozmayan küçük kız, hiç beklenmedik bir anda gazetecilere "Siz gelmiyorsunuz" diye seslendi ve uzun bir bakış attı.
Olay yaratan diyalog!
Olay yaratan diyalog sonrası prenses, babası Prens William, annesi Kate Middleon ve erkek kardeşleri Prens George ve Prens Louis ile birlikte törenin yapılacağı salona doğru ilerledi. Prens William, yüzünde şaşkınlık dolu bir ifade ile gazetecilere doğru dönerek utangaç bir şekilde gülümsedi.
Olay yaratan diyalog! Olay yaratan diyalog sonrası prenses, babası Prens William, annesi Kate Middleon ve erkek kardeşleri Prens George ve Prens Louis ile birlikte törenin yapılacağı salona doğru ilerledi. Prens William, yüzünde şaşkınlık dolu bir ifade ile gazetecilere doğru dönerek utangaç bir şekilde gülümsedi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >