Kurtlar Vadisi Netflix'te mi yayınlanacak?

Necati Şaşmaz, dizide Polat Alemdar karakterine hayat veriyor.
Necati Şaşmaz, dizide Polat Alemdar karakterine hayat veriyor.

Bir döneme damga vuran yapımlardan birisi olan Kurtlar Vadisi'nin 2020 yılında Netflix'te yayınlanacağı iddia edildi. Ancak dizinin yapımcılığını üstlenen Pana Film, sosyal medyadan bir açıklama yaparak, ''Söz konusu haberler gerçeği yansıtmamaktadır'' dedi.

Uzun süre ekranlarda yer alan ve unutulmayan diziler arasına adını yazdıran Kurtlar Vadisi 2 sezondur yayınlanmıyor. Dizinin tekrar ekranlara dönmesini bekleyen hayranlarıysa hangi kanal olacağını merak ediyordu.

Gün içinde diziyle ilgili bir iddia ortaya atıldı. 2020 yılında Kurtlar Vadisi'nin Netflix'te yayınlanacağı söylendi. Konuyla ilgili dizinin yapımcılığını üstlenen Pana Film'den açıklama geldi.

Çekimlerin kasım ayında başlayacağı iddia edildi

Netflix'te yayınlanacağı iddia edilen ve birinci sezon senaryosunun hazır olduğu söylenen Kurtlar Vadisi Kaos'un çekimlerine Kasım ayında başlanacağı belirtildi. Dizinin başrolünde ise yine Polat Alemdar olarak tanınan Necati Şaşmaz'ın oynayacağı söylendi.

Necati Şaşmaz
Necati Şaşmaz

Pana Film iddiaları yalanladı

Bir döneme damga vuran fenomen dizi Kurtlar Vadisi’nin Netflix’te yayınlanacağına dair haberler dizinin yapımcı firması Pana Film tarafından yalanlandı. Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

''Bazı yayın organlarında yapımcılığı Pana Film tarafından üstlenilen Kurtlar Vadisi adlı dizimizin bir dijital platform ile anlaştığına dair spekülatif haberlere yer verildiği görülmüştür. Söz konusu haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Pana Film olarak bizi yıllardır yalnız bırakmayan değerli seyircilerimizin Kurtlar Vadisi’nin geri dönmesini ne kadar istediklerinin farkındayız. Dolayısıyla Kurtlar Vadisi ile ilgili herhangi bir gelişme olduğunda, spekülasyona izin vermeden tüm duyurular resmi sosyal medya hesaplarımızdan yapılacaktır. Bunun dışındaki açıklamalara ve onları yapanlara itibar edilmemesini rica ederiz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.''

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >