Kuruluş Osman başlıyor: Yayın tarihi belli oldu

Burak Özçivit, Kuruluş Osman dizisiyle uzun bir sürenin ardından ekranda olacak.
Burak Özçivit, Kuruluş Osman dizisiyle uzun bir sürenin ardından ekranda olacak.

Burak Özçivit'in başrol oynadığı Kuruluş Osman dizisi başlıyor.

Diriliş Ertuğrul'un devamı niteliğinde olan dizinin yayın tarihini Özçivit'in partneri Aslıhan Karalar açıkladı.

Karalar, ''Kısmetse bu ay ortasında ekranlarda olacağız. Çok güzel, çok büyük bir ekip ile çalışıyoruz" dedi.

Ayrıca iki fragmanı da yayınlanan dizi sosyal medyada rekor kırarak 5 farklı dile çevrildi.

5 yıl boyunca TRT ekranlarında seyirciyle buluşan Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncu kadrosu ve kurgusuyla reyting rekortmeni oldu. Her çarşamba ekrana gelen ve güçlü bir izleyici kitlesine sahip olmayı başaran dizi, sezon finali yaparak hikayenin 'Ertuğrul' kısmını sonlandırdı.

Yeni sezonda Kuruluş Osman ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan ekip, oyuncu kadrosundan başlayarak her alanda yeniliğe gitti. İki fragmanı da geçtiğimiz günlerde yayınlanan Kuruluş Osman daha başlamadan rekor kırdı ve 5 ayrı dile çevirdi.

Ayrıca dizide Burak Özçivit'in partnerini oynayamaya hazırlanan Aslıhan Karalar yayın tarihi hakkında da bilgi verdi.

'Yakında başlıyoruz'

Aslıhan Karalar, hem dizide yer alacağını hem de dizinin yayın tarihini açıkladı. Uzun süredir ekranlarda yer almayan Karalar, önceki gün alışveriş merkezinde görüntülendi. Oyuncu, herkesin merakla beklediği Kuruluş Osman için, projede yer almanın mutluluğunu paylaşarak, "Kısmetse bu ay ortasında ekranlarda olacağız. Çok güzel, çok büyük bir ekip ile çalışıyoruz" diyerek müjdeyi verdi.

Aslıhan Karalar.
Aslıhan Karalar.

Dizinin fragmanı rekor kırdı

Başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı Kuruluş Osman dizinin iki fragmanı da yayınlandı. Dizinin fragmanları kısa süre içerisinde rekor kırdı ve sosyal medyanın gündemine oturdu. Bu başarının ardından dizinin fragmanları 5 farklı dile çevrildi.

Diriliş Ertuğrul'un finali hayranlarından tam not aldı

Diriliş Ertuğrul dizisi 150. bölümüyle sezon finali yaptı. Ancak yeni sezonda tekrar yayınlanmayacak ve farklı bir kadro ile yeni bir konsepte geçen dizinin son bölümü final niteliğinde oldu. Final bölümünün son sahnesinde Fetih suresi okundu. Türk dizi tarihinde ilk olan bu durum izleyicilerinden tam not aldı. Yeni sezonda Kuruluş Osman ile devam edecek. Dizinin bu ayın ortasında başlaması bekleniyor.

Özçivit bölüm başına 325 bin TL alacak

Diriliş Osman'ın başrol oyuncusu Burak Özçivit'in bölüm başına 325 bin TL alacağı öğrenildi. Oyuncunun aylık geliri 1 milyar 300 bin TL olacak. Özçivit, ATV ekranlarında yayınlanacak olan dizi için at binme ve kılıç dersleri almaya devam ediyor. Oyuncuya dizide Aslıhan Karalar eşlik edecek.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >