La Casa de Papel'in yerli uyarlaması geliyor: Oyuncu kadrosu hazır

Le Casa de Papel'in, Türk versiyonu geliyor.
Le Casa de Papel'in, Türk versiyonu geliyor.

Netflix'te seyirci karşısına çıkan İspanyol yapımı Le Casa de Papel, yayınlandığı dönemde tüm dünyada büyük bir beğeni ile izlendi. Özellikle Türkiye'de büyük bir hayran kitlesi oluşan dizinin Türkiye uyarlaması çekilecek. Oyuncuların az çok netleşmeye başladığı dizi ile ilgili gelen bilgilere göre, Berlin karakteri için Kaan Urgancıoğlu için görüşülürken, Tokyo karakteri için ise Tuba Büyüküstün ve Cansu Dere'ye teklif götürüldüğü ortaya çıktı.

Netflix başarılı yapımlara imza atmaya devam ediyor. Türkiye'de izlenme kitlesini hayli artıran ve orijinal yapımlarıyla dikkat çeken dijital yayın platformu 2 yıl önce Le Casa de Papel dizisini yayınladı. Oldukça sevilen ve izlenilen dizi ilgili gelen karar Türk seyircisini sevindirdi. Dizinin Türkiye versiyonu çekilecek.

Le Casa de Papel'den bir kare.
Le Casa de Papel'den bir kare.

Görüşmeler devam ediyor

Ay Yapım'ın, dünyaca ünlü dizi La Casa de Papel'in yerli uyarlamasını yapmaya karar verdiği iddia edildi. Berlin karakteri için Kaan Urgancıoğlu ile anlaşma sağlayan şirketin cast görüşmeleri devam ediyor.

Kaan Urgancıoğlu.
Kaan Urgancıoğlu.

Tokyo için iki isim gündemde

Ay Yapım tarafından çekilecek olan dizide Tokyo Karakteri İçin Tuba Büyüküstün'e ve Cansu Dere'ye teklif götürüldü. uzun süredir ekranlarda yer almayan iki güzel oyuncunun da teklife sıcak baktığı konuşuluyor.

Cansu Dere.
Cansu Dere.

Tuba Büyüküstün.
Tuba Büyüküstün.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >