Magazin Konseyi haftanın en önemli haberini yorumladı

İbrahim Tatlıses - Demet Akalın
İbrahim Tatlıses - Demet Akalın

Ömür Gedik, Onur Baştürk ve Cengiz Semercioğlu'ndan oluşan "Magazin Konseyi" haftanın en çok konuşulan haberi hakkında bakın neler söyledi

Her hafta geçen haftanın en önemli magazin olayları hakkında konuşan Cengiz Semercioğlu, Onur Baştürk ve Ömür Gedik'ten oluşan "Magazin Konseyi" bu hafta, Demet Akalın'ın "Biz de mehmetçiklerimizin yanında olmak istiyoruz ama davet edilmiyoruz" demesiyle başlayan ve İbrahim Tatlıses'in de dahil olduğu tartışmayı yorumladı.

Olay Demet Akalın'ın twitter hesabından yazdıklarıyla başladı
Demet Akalın, devlet ile ilgili yapılan her organizasyonda aynı sanatçıların bulunmasından şikayet etmiş ve sosyal medya hesabından öfkesini dile getirmişti. İbrahim Tatlıses "Yusuf yusuftan gelemediler" diyerek fitili ateşlemiş olay daha sonra tarafların susmasıyla sona ermişti. Gazeteciler olayı değerlendirdi.
Olay Demet Akalın'ın twitter hesabından yazdıklarıyla başladı Demet Akalın, devlet ile ilgili yapılan her organizasyonda aynı sanatçıların bulunmasından şikayet etmiş ve sosyal medya hesabından öfkesini dile getirmişti. İbrahim Tatlıses "Yusuf yusuftan gelemediler" diyerek fitili ateşlemiş olay daha sonra tarafların susmasıyla sona ermişti. Gazeteciler olayı değerlendirdi.
Ömür Gedik
Demet Akalın en başından beri Hatay’a gitmek istediğini ama kendisini arayan olmadığını söylerken, İbrahim Tatlıses’in “Yusuf yusuftan gelemediler” tepkisi vermesi çok anlamsız.
Demet’i de tanıyoruz ayrıca, özellikle vatan millet konularında korkacak, geri adım atacak biri değil. Tam tersi en önde gider.
Ömür Gedik Demet Akalın en başından beri Hatay’a gitmek istediğini ama kendisini arayan olmadığını söylerken, İbrahim Tatlıses’in “Yusuf yusuftan gelemediler” tepkisi vermesi çok anlamsız. Demet’i de tanıyoruz ayrıca, özellikle vatan millet konularında korkacak, geri adım atacak biri değil. Tam tersi en önde gider.
Onur Baştürk
Haklı ya da haksız yok, ikisi de ilkokul öğrencisi gibi. “Öğretmenim arkadaşım benim saçımı çekti” diye şikayet eder ya sınıftaki biri. Diğeri de ona silgisini filan atar. Aynen öyleler. Yahu gitmek isteyen alır biletini gider Hatay’a, desteğini verir.
İlla resmi olması gerekmiyor ki ziyaretin. Koskoca Tatlıses’in de laf yetiştirmesi ayrıca şık değil.
Onur Baştürk Haklı ya da haksız yok, ikisi de ilkokul öğrencisi gibi. “Öğretmenim arkadaşım benim saçımı çekti” diye şikayet eder ya sınıftaki biri. Diğeri de ona silgisini filan atar. Aynen öyleler. Yahu gitmek isteyen alır biletini gider Hatay’a, desteğini verir. İlla resmi olması gerekmiyor ki ziyaretin. Koskoca Tatlıses’in de laf yetiştirmesi ayrıca şık değil.
Cengiz Semercioğlu
Bu ziyaretin neden yapıldığını anlamadım zaten. Kendi reklamları, kaprisleri, egoları için mi, Mehmetçik’e destek vermek için mi?
Yaptığınız bir iyilik, susun oturun. Susup oturmayacaksanız da iyilik yapmayın. Bir günlük ziyaretten bir haftalı magazin malzemesi çıktı. En son Alişan’la Esra Erol’un gerginliğini bile öğrendik. Konuşmayın susun artık, moral vermeye gittiğiniz Mehmetçik’e ayıp.
Cengiz Semercioğlu Bu ziyaretin neden yapıldığını anlamadım zaten. Kendi reklamları, kaprisleri, egoları için mi, Mehmetçik’e destek vermek için mi? Yaptığınız bir iyilik, susun oturun. Susup oturmayacaksanız da iyilik yapmayın. Bir günlük ziyaretten bir haftalı magazin malzemesi çıktı. En son Alişan’la Esra Erol’un gerginliğini bile öğrendik. Konuşmayın susun artık, moral vermeye gittiğiniz Mehmetçik’e ayıp.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >