Manavgat Barış Suyu Kültür, Turizm, Sanat ve Gençlik Festivali sona erdi

Manavgat Barış Suyu Kültür, Turizm, Sanat ve Gençlik Festivali

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bu yıl 22’incisi düzenlenen Barış Suyu Kültür, Turizm, Sanat ve Gençlik Festivali, Jehan Barbur ve Serdar Ortaç konserleriyle sona erdi.

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bu yıl 22’incisi düzenlenen Barış Suyu Kültür, Turizm, Sanat ve Gençlik Festivali, Jehan Barbur ve Serdar Ortaç konseri ile sona erdi.

Jehan Barbur
Jehan Barbur


Barış Suyu Festivali’nin son günü Cumhuriyet Meydanı’ndaki Festival Köyü ile başladı. Festival Köyü’ndeki etkinlikler son gününde de tüm eğlencesiyle devam etti. Manavgat Barış Suyu Festivali ana sahne konserleri ise Atatürk Kültür Merkezi (AKM) meydanında yapıldı.
Final konseri Serdar Ortaç’tan

Serdar Ortaç
Serdar Ortaç

Festivalin son gününde ilk olarak Jehan Barbur sahne aldı. Barbur kendine has tarzıyla izleyenleri kendine hayran bıraktı. Jehan Barbur, konserin bir bölümünde şarkılarını, Manavgatlı vatandaşların arasına karışarak söyledi. Festivalin final konserini ise Serdar Ortaç yaptı. Ortaç, on binlerce Manavgatlıyı birbirinden güzel şarkılarıyla coşturdu. Ortaç konserde zaman zaman yaptığı konuşmalarda, Manavgat’ı çok sevdiğini söyleyerek, mutlaka gezmek istediğini belirtti.

Serdar Ortaç ile Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen arasında geçen diyaloglar ise ortamda sıcak bir hava oluşturdu. Serdar Ortaç, tüm dünyaya ve Türkiye barış, sevgi mesajı verdi. Ortaç, “Barış Suyu Festivali, ismi gibi berrak, barış dolu olsun. Herkes birbirini sevsin, saysın. Birbirlerine kızdıkları zaman iki kere düşünsünler, nefes alsınlar, o siniri içlerine atsınlar. Yanağına vurana öbür yanağını dönsünler. Kavga etmesinler. İkiye ayrılmayalım. Allah aşkına bu çok önemli. İçte ikiye ayrılmazsak bizi kimse yıkamaz. O yüzden taraf olmaktan vazgeçip, hepimiz bayrağın tarafında yer alalım" dedi.
Sözen’den teşekkür

Şükrü Sözen
Şükrü Sözen

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de, “22. Manavgat Barış Suyu Kültür, Turizm, Sanat ve Gençlik Festivali’mizi adına yakışır bir şekilde barış ve kardeşlik içerisinde geride bıraktık. 4 gün boyunca gerek Festival Köyümüzde, gerek konserlerimizde eğlenceli zamanlar geçirdik. Vatandaşlarımıza, festivalimize gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Festival boyunca büyük özveri ile çalışan tüm ekip arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >