MasterChef Murat Özdemir 'özür' diledi

Murat Özdemir, herkesten özür diledi.
Murat Özdemir, herkesten özür diledi.

Acun Ilıcalı'nın yaptığı MasterChef yarışmasına katılan ve yarışmadaki uygunsuz davranışları yüzünden tepki toplayan Murat Özdemir geçtiğimiz aylarda beslediği papağanına işkence yaparak öldürmüştü. Bu olayın üzerine akıl hastanesine sevk edilen Özdemir'den ilk açıklama geldi. MasterChef yarışmacısı Özdemir yaptığı açıklamada,''Herkesten özür dilerim'' dedi.

TV 8 kanalında Acun Ilıcalı'nın yaptığı ve herkes tarafından sevilen yarışma MasterChef yarışmacı Murat Özdemir yüzünden olayların gölgesinde kaldı. Uygunsuz davranışları yüzünden yarışmadan diskalifiye olan Özdemir beslediği papağana işkence yaparak öldürmüş ve akıl hastanesine sevk edilmişti.


Herkesten özür diledi

Murat Özdemir'in işkence ettiğiBahtiyar isimli papağan ise sol bacağının diz ekleminden çıkık ve başında yumuşak doku zedelenmesi tespit edilmiş ve ancak tedavi gördüğü veterinerde hayatını kaybetmişti.

Aylar sonra ortaya çıkan Murat Özdemir, bir video yayınlayarak herkesten özür diledi. Özdemir, videosunda

"3 senedir bakmakta olduğum papağanla bir video çektim ve kötü sonuçlar doğdu. Bundan dolayı bütün hayvan haklarından, papağanımdan, tüm insanlardan hatta Acun Ilıcalı'dan özür diliyorum. Lütfen özrümü kabul edin" dedi.

Murat Özdemir papağana yaptığı işkence sonrası gözaltına alınmıştı.
Murat Özdemir papağana yaptığı işkence sonrası gözaltına alınmıştı.

Yorumlar yapıldı

Öte yandan Murat Özdemir'in kilo almış ve sakallı hali de dikkatlerden kaçmadı. Özdemir'in videosuna "Giden canın kırılan kalbin özrü olmaz çünkü eskisi gibi olmaz" gibi yorumlar yapıldı.

Yayında bileklerini kesmişti

TV8'de ekranlara gelen MasterChef isimli yarışmasından diskalifiye edilen Murat Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında bileğini ve parmaklarını kesmişti.

Murat Özdemir daha önce de uygunsuz davranışlarından dolayı 2 kez gözaltına alınmıştı.

Murat Özdemir'in canlı yayınını izleyen hayranları vazgeçirmeye çalışsa da başarılı olamadı.
Murat Özdemir'in canlı yayınını izleyen hayranları vazgeçirmeye çalışsa da başarılı olamadı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >